Inschrijven en tarieven

De inschrijving voor de Dam tot Damloop 2022 is nog niet geopend. De inschrijving voor de editie van 2022 gaat gefaseerd van start:
  • Maandag 14 maart  - Leden Le Champion individueel (alle afstanden) &  Dam tot Dam Businessloop VIP bedrijven
  • Woensdag 30 maart  - Dam tot Dam Businessloop reguliere bedrijven & 10 Engelse Mijl, 5 Engelse Mijl en Mini Dam tot Damlopen

Heb jij nog recht op een kortingscode of wordt jouw startbewijs doorgezet naar 2022 (omdat je stond ingeschreven in 2021), dan ontvang je voor 14 maart een mail van ons. 
Inschrijven regulier

Businessloop

Inschrijving gesloten​​​
Goede doelen team

Inschrijving gesloten

Tarieven

5 Engelse Mijl 
€ 31,50Zaterdag 17 september
Businessloop 5 Engelse Mijl
€ 375,- Zaterdag 17 september 
10 Engelse Mijl€ 29,- 
Zondag 18 september
Businessloop 10 Engelse Mijl
€ 500,-
Zondag 18 september
Mini Dam tot Damloop€ 2,50Zondag 18 september 

Veelgestelde vragen
Voor alle vragen rondom de inschrijving en de coronamaatregelen tijdens de Damloop by night en Dam tot Damloop, verwijzen wij naar onze veelgestelde vragen.

Extra te bestellen bij jouw inschrijving

ASICS Runningshirt

€ 19,95
Meer over dit shirt​​​
Le Champion lidmaatschap

€ 32,-
Meer over het lidmaatschap​​​

Medaltab

Alle deelnemers ontvangen na de finish een unieke herinneringsmedaille. Wil je deze medaille nog specialer laten maken? Bestel dan een gepersonaliseerde medaille inleg. Dit is een origineel gegraveerd plaatje met daarop jouw naam en tijd en krijg je na afloop thuisgestuurd. Wanneer je de medaille inleg vooraf bestelt via het inschrijfformulier, zijn de kosten € 5,50 per stuk. Ben je al ingeschreven, maar wil je de medaille inleg alsnog bestellen? Dan kun je hier voor € 6,50 een nabestelling plaatsen.

Donatie goede doel 

Sinds 2013 is Right To Play het officiële goede doel van de Dam tot Damloop. Right To Play is een internationale organisatie met sport- en speelprogramma’s voor kinderen in 16 landen in Afrika, het Midden-Oosten en Azië. De programma’s dragen bij aan plezier, ontwikkeling en perspectief. Met circa 15.000 vrijwillige lokale coaches en begeleiders bereikt Right To Play wekelijks meer dan 1 miljoen kinderen. Klik hier voor meer informatie.