Inschrijven en tarieven

Sportorganisatie Le Champion en de betrokken gemeenten hebben in goed overleg helaas moeten concluderen dat de Dam tot Damloop en de Damloop by night op 18 en 19 september opnieuw niet door kan gaan. De Dam tot Damloop vindt volgend jaar plaats op zaterdag 17 en zondag 18 september 2022. De inschrijving opent medio maart.
Inschrijven regulier

Businessloop

Inschrijving gesloten​​​
Goede doelen team

Inschrijving gesloten

Tarieven

5 Engelse Mijl 
€ 31,50Zaterdag 18 september
10 Engelse Mijl
€ 29,-
Zondag 19 september
Mini Dam tot Damloop 
€ 2,50
Zondag 19 september
Businessloop 10 Engelse Mijl
€ 500,-
Zondag 19 september
Businessloop 5 Engelse Mijl
€ 375,-
Zaterdag 18 september

Veelgestelde vragen
Voor alle vragen rondom de inschrijving en de coronamaatregelen tijdens de Damloop by night en Dam tot Damloop, verwijzen wij naar onze veelgestelde vragen.

Startbewijs blijft geldig in het geval van afgelasting
Mocht de Damloop by night of Dam tot Damloop in 2021 door corona niet door kunnen gaan, dan wordt jouw startbewijs doorgezet naar de editie van 2022. Meer hierover kun je terugvinden in onze Algemene Voorwaarden. Bij bevestiging van jouw inschrijving dien je akkoord te gaan met deze voorwaarden.

Extra te bestellen bij jouw inschrijving

ASICS Runningshirt

€ 19,95
Meer over dit shirt​​​
Le Champion lidmaatschap

€ 32,-
Meer over het lidmaatschap​​​

MedalTab

Alle deelnemers ontvangen na de finish een unieke herinneringsmedaille. Wil je deze medaille nog specialer laten maken? Bestel dan een gepersonaliseerde medaille inleg. Dit is een origineel gegraveerd plaatje met daarop jouw naam en tijd en krijg je na afloop thuisgestuurd. Wanneer je de medaille inleg vooraf bestelt via het inschrijfformulier, zijn de kosten € 5,50 per stuk. Ben je al ingeschreven, maar wil je de medaille inleg alsnog bestellen? Dan kun je hier voor € 6,50 een nabestelling plaatsen.

Donatie goede doel 

Sinds 2013 is Right To Play het officiële goede doel van de Dam tot Damloop. Right To Play is een internationale organisatie met sport- en speelprogramma’s voor kinderen in 16 landen in Afrika, het Midden-Oosten en Azië. De programma’s dragen bij aan plezier, ontwikkeling en perspectief. Met circa 15.000 vrijwillige lokale coaches en begeleiders bereikt Right To Play wekelijks meer dan 1 miljoen kinderen. Klik hier voor meer informatie.