Inschrijven en tarieven

De inschrijvingen voor de 37e editie van de Damloop by night en Dam tot Damloop gaan hard. Wil jij onderdeel zijn van het grootste hardloopfeest van Nederland? Zorg dan dat je je snel inschrijft voordat de deelnemerslimiet nadert. De inschrijving sluit maandag 4 september. πŸ’™πŸƒβ€β™‚️
Ticket uit 2019, 2020 of 2021?
Als je in 2021 ingeschreven stond, wordt jouw inschrijving, inclusief extra producten, omgezet naar de editie van 2022. Let op, je dient jouw deelname nog te bevestigen via jouw dashboard, door akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Dit is mogelijk vanaf 19 april. Op 18 april ontvang je een e-mail hierover.

Als je in 2019 of 2020 een kortingscode hebt ontvangen en niet ingeschreven stond in 2021, dan heb je op 10 maart een nieuwe kortingscode ontvangen, welke je vanaf 19 april kunt inwisselen. Op 18 april ontvang je nogmaals de kortingscode per e-mail en een stappenplan hoe je jouw code kunt inwisselen.
Inschrijving gesloten

Businessloop

​Inschrijven ​​​
Goede doelen team

InschrijvenInschrijving gesloten

​Startbewijs: vraag en aanbod​​​
​​​​

Inschrijving gesloten

Vraag en aanbod

Tarieven

5 Engelse Mijl
€ 35,50
Zaterdag 16 september
10 Engelse Mijl
€ 33,-
Zondag 17 september
Mini Dam tot Damloop
€ 5,-
Zondag 17 september
Businessloop 5 Engelse Mijl
€ 440,- (excl. BTW)
Zaterdag 16 september
Businessloop 10 Engelse Mijl
€ 577,50 (excl. BTW)
Zondag 17 september
Veelgestelde vragen
Voor alle vragen rondom de inschrijving of het evenement verwijzen wij naar onze veelgestelde vragen.

Bij de inschrijving is inbegrepen

Voornaam op startnummer met registratiechip (thuisbezorgd)
App met deelnemersinformatie en LiveTracking
OfficiΓ«le uitslagen op website en in app
Persoonlijk certificaat
Veilig en afgesloten parcours
Officieel gemeten parcours
Voor de 5 Engelse Mijl: ASICS Runningshirt
Voor de 10 Engelse Mijl: gratis pendelbusdienst op zondag
Voor en na de loop: optie tot massage
Verzorgingsposten onderweg en bij de finish
Medische verzorging
Persoonlijke actiefoto
Unieke medaille
Entertainment
Een onvergetelijke hardloopervaring


Extra te bestellen bij jouw inschrijving

ASICS Runningshirt

€ 25,-
​Meer over dit shirt​​​

ASICS Runningshirt

€ 25,-
​Meer over dit shirt​​​
Le Champion lidmaatschap

€ 32,-
​Meer over het lidmaatschap​​​

Le Champion lidmaatschap

€ 32,-
​Meer over het lidmaatschap​​​

Medaille graveren

Iedere deelnemer ontvangt na de finish een unieke herinneringsmedaille. Wil je deze medaille nog specialer laten maken? Dan kun je na afloop bij de graveer-stand jouw naam en prestatie achterop de medaille laten graveren door middel van een laser. Als je vooraf de medaille gravering bestelt, kost deze optie € 8,-. Wanneer je ter plekke beslist om jouw medaille te laten graveren, dan betaal je € 10,-

BibBits

BibBits zijn vier handige magneetjes waarmee je het startnummer snel en eenvoudig op jouw hardloopshirt kunt bevestigen. Het lichte gewicht en de afgeronde hoeken van BibBits zorgen voor een optimaal draagcomfort. Bovendien wordt jouw kleding niet meer beschadigd door het gebruik van veiligheidsspelden. Bestel jouw BibBits voor € 10,- bij jouw inschrijving. 

Doneer voor de mentale gezondheid van jongeren

De Dam tot Damloop steunt dit jaar Stichting MIND Us. Steeds meer jongeren hebben mentale problemen. Maar liefst 1 op de 3 jongeren ervaart prestatiedruk, 1 op de 7 jongeren heeft depressieve klachten Γ©n praten over mentale problemen is onder jongeren vaak een taboe. 

De Dam tot Damloop geeft de mogelijkheid aan alle deelnemers om bij inschrijving een vrijwillige donatie te doen aan MIND Us. Daarmee steun je initiatieven die jongeren een platform bieden waar ze zich gezien en gehoord voelen en die hen helpen investeren in hun mentale weerbaarheid. Ook kun je een actiepagina aanmaken en je laten sponsoren. Zo kom je met jouw deelname niet alleen in actie voor je eigen mentale gezondheid maar ook voor die van alle jongeren in ons land!