Inschrijven

Op dit moment is nog niet vastgesteld wanneer de inschrijving voor de Dam tot Damloop en Damloop by night 2021 van start gaan. Zodra wij hier meer duidelijkheid over hebben, maken wij dit bekend op onze website.

Stond jij ingeschreven voor de editie van 2020? Dan ontvang jij 50% korting voor de editie van 2021. Voordat de inschrijving opengaat, zullen wij jou per e-mail informeren hoe je deze kortingscode kunt verzilveren.

10 Engelse Mijl 

€ 29,- 
5 Engelse Mijl

€ 31,50 (inclusief ASICS Runningshirt)
Businessloop

Houd mij op de hoogte​​​Deelname in een goede doelen team

Extra te bestellen bij jouw inschrijving

ASICS Runningshirt

€ 19,95
Meer over dit shirt​​​
Le Champion lidmaatschap

€ 32,00
Meer over het lidmaatschap​​​

Medaille graveren

Alle deelnemers ontvangen na de finish een unieke herinneringsmedaille. Wil je deze medaille nog specialer laten maken? Dan kun je na afloop in het Dam tot Dam Park jouw naam en prestatie achterop de medaille laten graveren door middel van een laser. Als je vooraf de medaille gravering bestelt, kost deze optie € 7,00. Wanneer je dit vooraf hebt besteld, staat dit aangegeven op je startnummer in de vorm van een kleine medaille. Wanneer je ter plekke beslist om jouw medaille te laten graveren, dan betaal je € 8,50. Deze optie is alleen beschikbaar voor deelnemers aan de 10 en 5 Engelse Mijl.

Het graveren van medailles in het Dam tot Dam Park kan tussen de volgende tijden:
  • Zaterdag: 19.45 – 23.30 uur
  • Zondag: 11.15 – 18.00 uur

Deelnemers aan de Mini Dam tot Damlopen kunnen hun medaille personaliseren door een medaille inleg te bestellen. Dit is een origineel gegraveerd plaatje met daarop jouw naam en tijd en krijg je na afloop thuisgestuurd. Wanneer je de medaille inleg vooraf bestelt via het inschrijfformulier, zijn de kosten € 5,50 per stuk. Ben je al ingeschreven, maar wil je de medaille inleg alsnog bestellen? Dan kun je hier voor € 6,50 een nabestelling plaatsen.

Donatie goede doel 

Sinds 2013 is Right To Play het officiële goede doel van de Dam tot Damloop. Right To Play is een internationale organisatie met sport- en speelprogramma’s voor kinderen in 16 landen in Afrika, het Midden-Oosten en Azië. De programma’s dragen bij aan plezier, ontwikkeling en perspectief. Met circa 15.000 vrijwillige lokale coaches en begeleiders bereikt Right To Play wekelijks meer dan 1 miljoen kinderen. Klik hier voor meer informatie.Mini Dam tot Damloop


Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht

Meer informatieBinckBank Dam tot Dam FietsClassic