Inschrijven

De inschrijving voor de 36e editie van de Dam tot Damloop is voor leden van Le Champion en VIP Business geopend! Inschrijven is mogelijk voor de volgende onderdelen: 

  • 5 Engelse Mijl
  • 10 Engelse Mijl 
  • Business Run 
  • Goede doelenloop 
  • Mini Dam tot Damloop *inschrijving volgt later

Op dinsdag 18 mei 9.00 uur start de inschrijving voor individuele deelnemers en reguliere bedrijven. Stond jij ingeschreven voor de editie van 2020? Dan ontvang jij 50% korting voor de editie van 2021. Voordat de reguliere inschrijving opengaat, zullen wij jou per e-mail informeren hoe je deze kortingscode kunt verzilveren.

10 Engelse Mijl 

€ 29,- 
5 Engelse Mijl

€ 31,50 (inclusief ASICS Runningshirt)
Businessloop

Houd mij op de hoogte​​​Deelname in een goede doelen team

Extra te bestellen bij jouw inschrijving

ASICS Runningshirt

€ 19,95
Meer over dit shirt​​​
Le Champion lidmaatschap

€ 32,00
Meer over het lidmaatschap​​​

MedalTab

Alle deelnemers ontvangen na de finish een unieke herinneringsmedaille. Wil je deze medaille nog specialer laten maken? Bestel dan een gepersonaliseerde medaille inleg. Dit is een origineel gegraveerd plaatje met daarop jouw naam en tijd en krijg je na afloop thuisgestuurd. Wanneer je de medaille inleg vooraf bestelt via het inschrijfformulier, zijn de kosten € 5,50 per stuk. Ben je al ingeschreven, maar wil je de medaille inleg alsnog bestellen? Dan kun je hier voor € 6,50 een nabestelling plaatsen.

Donatie goede doel 

Sinds 2013 is Right To Play het officiële goede doel van de Dam tot Damloop. Right To Play is een internationale organisatie met sport- en speelprogramma’s voor kinderen in 16 landen in Afrika, het Midden-Oosten en Azië. De programma’s dragen bij aan plezier, ontwikkeling en perspectief. Met circa 15.000 vrijwillige lokale coaches en begeleiders bereikt Right To Play wekelijks meer dan 1 miljoen kinderen. Klik hier voor meer informatie.