Inschrijven

De inschrijving voor de Dam tot Damloop en Damloop by night 2021 is geopend.

  • Inschrijven voor de 10 en 5 Engelse Mijl is mogelijk t/m zondag 29 augustus 
  • Inschrijven voor de Mini Dam tot Damlopen is mogelijk t/m maandag 6 september

Stond jij ingeschreven voor de editie van 2020? Dan ontvang jij 50% korting voor de editie van 2021. Wij hebben jou per e-mail geïnformeerd met de persoonlijke kortingscode.
Inschrijven regulier

Businessloop

Schrijf je hier in​​​
Goede doelen team

Schrijf je hier in

Tarieven

5 Engelse Mijl
€ 31,50
10 Engelse Mijl 
€ 29,-
Mini Dam tot Damloop 
€ 2,50 
Businessloop 10 Engelse Mijl€ 500,-
Businessloop 5 Engelse Mijl€ 375,-
Veelgestelde vragen
Voor alle vragen rondom de inschrijving en de coronamaatregelen tijdens de Damloop by night en Dam tot Damloop, verwijzen wij naar onze veelgestelde vragen.

Startbewijs blijft geldig in het geval van afgelasting
Mocht de Damloop by night of Dam tot Damloop in 2021 door corona niet door kunnen gaan, dan wordt jouw startbewijs doorgezet naar de editie van 2022. Meer hierover kun je terugvinden in onze Algemene Voorwaarden. Bij bevestiging van jouw inschrijving dien je akkoord te gaan met deze voorwaarden.

Extra te bestellen bij jouw inschrijving

ASICS Runningshirt

€ 19,95
Meer over dit shirt​​​
Le Champion lidmaatschap

€ 32,00
Meer over het lidmaatschap​​​

MedalTab

Alle deelnemers ontvangen na de finish een unieke herinneringsmedaille. Wil je deze medaille nog specialer laten maken? Bestel dan een gepersonaliseerde medaille inleg. Dit is een origineel gegraveerd plaatje met daarop jouw naam en tijd en krijg je na afloop thuisgestuurd. Wanneer je de medaille inleg vooraf bestelt via het inschrijfformulier, zijn de kosten € 5,50 per stuk. Ben je al ingeschreven, maar wil je de medaille inleg alsnog bestellen? Dan kun je hier voor € 6,50 een nabestelling plaatsen.

Donatie goede doel 

Sinds 2013 is Right To Play het officiële goede doel van de Dam tot Damloop. Right To Play is een internationale organisatie met sport- en speelprogramma’s voor kinderen in 16 landen in Afrika, het Midden-Oosten en Azië. De programma’s dragen bij aan plezier, ontwikkeling en perspectief. Met circa 15.000 vrijwillige lokale coaches en begeleiders bereikt Right To Play wekelijks meer dan 1 miljoen kinderen. Klik hier voor meer informatie.