ASICS Runningshirt

Voor de Dam tot Damloop is er een exclusief en functioneel ASICS Runningshirt ontworpen. Dit Runningshirt is voor deelnemers aan de Damloop by night bij het inschrijfgeld inbegrepen. De kosten bedragen € 25,- Deze shirts zijn - zolang de voorraad strekt - ook verkrijgbaar bij de verkooppunten in het Dam tot Dam Park. In dit geval kost het shirt € 30,- in het park is alleen met pin te betalen. 

Er is een damesshirt (getailleerd model) en een herenshirt (recht model). Bij inschrijving kun je kiezen voor een herenshirt (maat XS t/m XXL) of een damesshirt (maat XS t/m XXL). De Dam tot Damloop heeft een mosgroen shirt voor de heren en een lila shirt voor de dames ontworpen. Bij de Damloop by night is het ontwerp voor zowel dames als heren gelijk, wel kun je kiezen uit een damesshirt of herenshirt. 

Bestel je het ASICS Runningshirt bij online inschrijving, dan wordt deze in de week voor het evenement thuisbezorgd (op z’n vroegst dinsdag en uiterlijk vrijdag), zodat je het shirt tijdens het evenement kan dragen. Deelnemers die niet in Nederland wonen, krijgen het Runningshirt niet toegestuurd. Zij kunnen hun ASICS Runningshirt gelijktijdig met het startnummer tijdens het evenement afhalen.

Bekijk de maattabel


5 Engelse Mijl - Dames & Heren
10 Engelse Mijl - Heren
10 Engelse Mijl - Dames 
Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave