• Nieuws
  • Voorrang voor trouwe klanten bij Dam tot Dam Businessloop

Voorrang voor trouwe klanten bij Dam tot Dam Businessloop

Zondag 22 september klinkt het startschot van de 35e Dam tot Damloop. Op deze derde zondag in september leggen jaarlijks 46.000 lopers het parcours van 10 Engelse Mijl (16,1 km) af tussen Amsterdam en Zaandam. Onder hen ruim 30.000 lopers die samen met collega’s, relaties of klanten deelnemen in een businessteam. De inschrijving voor de grootste bedrijvenloop ter wereld wordt opgesplitst in twee momenten. Bedrijven die in 2018 en/of 2017 al een keer deelnamen, krijgen van 18 t/m 24 maart voorrang bij inschrijving. Hierna kunnen overige geïnteresseerde bedrijven zich van 26 maart t/m 1 april inschrijven.

Samen met collega’s, relaties of klanten meedoen aan de Dam tot Dam Businessloop is absoluut een unieke ervaring. Het is niet voor niks dat iedere hardloopliefhebber dit loopspektakel wil meemaken. De spanning vlak voor de start, de passage door de IJtunnel, de ontelbare aanmoedigingen in Amsterdam-Noord, de ongeëvenaarde sfeer op de Zuiddijk in Zaandam en de laatste zware meters naar de finish. En tenslotte kan de dag gezamenlijk worden afgesloten in het Dam tot Dam Park, waar een eigen hospitality unit tot de mogelijkheden behoort.

Inschrijfprocedure Businessteams
Organisator Le Champion biedt trouwe klanten een exclusieve voorinschrijving aan. Bedrijven die in 2018 en/of 2017 al een keer hebben deelgenomen aan de Dam tot Dam Businessloop, krijgen namelijk voorrang bij inschrijving. De inschrijving voor deze VIP bedrijven is van maandag 18 maart (9.00 uur) t/m zondag 24 maart. Een VIP code waarmee kan worden ingeschreven, is reeds toegestuurd naar de betreffende bedrijven.

Alle overige geïnteresseerde bedrijven kunnen zich vervolgens inschrijven vanaf dinsdag 26 maart (9.00 uur) t/m maandag 1 april. Naar verwachting zal het hoofdonderdeel van de Dam tot Damloop, de 10 Engelse Mijl, binnen korte tijd uitverkocht zijn. Meedoen kan ook aan een kortere afstand: de Damloop by night 5 Engelse Mijl (8 km) op zaterdagavond 21 september.

Dam tot Dam Weekend
Tijdens het Dam tot Dam Weekend kunnen bedrijven met hun werknemers ook gaan wandelen of fietsen. Le Champion organiseert in hetzelfde weekend namelijk ook de Dam tot Dam Wandeltocht (zaterdag 21 september) en Dam tot Dam FietsClassic (zondag 22 september). De groepsinschrijving voor deze evenementen gaat eveneens op maandag 18 maart om 9.00 uur van start. Het Dam tot Dam Weekend is met 87.000 deelnemers het grootste sportieve weekend van Nederland.