Succesvolle voorbereiding op de Dam tot Dam tot Damloop

Je inschrijving is geregeld. Je stip staat op de horizon: Dam tot Dam tot Damloop 2021. Je collega’s zijn enthousiast. Alleen de voorbereiding staat een succesvolle deelname nu nog in de weg. Om op 19 september verantwoord 10 Engelse Mijlen te kunnen starten én gezond te kunnen finishen, is voorbereiding essentieel. Hardlopen.nl voor bedrijven – een programma van de Atletiekunie – biedt de oplossing.

Succesformule: zelfstandig én onder begeleiding hardlopen

Samen aan de Dam tot Dam tot Damloop deelnemen, is een heel goed initiatief. Het stimuleert collega’s fit en vitaal te blijven. Maar er is meer! Hardlopen is uitermate geschikt om samen te doen: goed voor de collegialiteit dus. Met het beproefde programma van hardlopen.nl voor bedrijven bieden we jou en je werknemers de ideale voorbereiding om alles uit de Dam tot Damloop te halen. Niet alleen een dagje in september, maar fitte en vitale medewerkers die doorlopend samen sporten.

Wij bieden hardlooptrainingen onder begeleiding van gecertificeerde trainers van de Atletiekunie én een online platform waarmee jouw werknemers ook zelfstandig aan de slag gaan in hun voorbereiding op de Dam tot Damloop. Een combinatie die ervoor zorgt dat werknemers in beweging komen én blijven – vanaf je inschrijving tot en met de finish van de Dam tot Damloop, zonder blessures en mét motivatie voor het vervolg.

Programma

Het programma van hardlopen.nl voor bedrijven richting de Dam tot Damloop bestaat voor deelnemende teams in de businessloop uit:
- Wekelijkse hardlooptraining op locatie door een erkende Atletiekunie trainer
- Een online gebruikersomgeving met daarin:
  • Een gepersonaliseerd trainingsschema afgestemd op de afstand en datum van de Dam tot Damloop
  •  In- en uitschrijfmodule voor de wekelijkse trainingen en een onderling leaderboard
  • Een gepersonaliseerd vervolgschema van 20 weken zodra de Dam tot Damloop voorbij is
- Een ASICS hardloopshirt

Exclusief aanbod voor businessteams

Deelnemen aan hardlopen.nl voor bedrijven gaat per bedrijf en is ideaal voor groepen van (maximaal) 20 personen. Deelnemen kost voor het bedrijf € 500,- (voor 4 weken voorbereiding) of € 1.000 (voor 8 weken voorbereiding).

Zij gingen je voor

Mensen passen hun dagritme aan om bij de trainingen van Atletiekunie te kunnen zijn. Voor mij het bewijs dat lopen met collega’s ter voorbereiding op de Dam tot Damloop geslaagd is.
- Cees (Sweco)
Samen sporten met collega’s is voor ons een vorm van teambuilding, maar dan doorlopend in plaats van eenmalig. En op deze manier versterken we de onderlinge band op een heel informele manier en dát is voor ons ook zeer belangrijk.
Antonie (CROWD)
Samen trainen was precies wat ik nodig had. Het gaf me een stok achter de deur. Het lukte me nooit alleen, trainen in een groep heeft enorm geholpen. Door de trainer en de groep heb ik er nu echt plezier in gekregen.
- Jack (deelnemer)