Veelgestelde vragen

Afgelasting 2021

Wat gebeurt er nu de Dam tot Damloop 2021 is afgelast?
Jouw startbewijs wordt doorgezet naar 2022.
Wordt mijn inschrijving van de Dam tot Damloop automatisch omgezet naar de editie van 2022?
Nee, dat gebeurt niet automatisch. Uiterlijk 14 maart 2022 ontvang je een e-mail om jouw deelname aan de editie van 2022 te bevestigen.
Ik kan niet meedoen aan de 2022 editie van de Dam tot Damloop.
Als je niet mee kunt of wilt doen aan de editie van 2022, dan kun je jouw inschrijving na 14 maart aan iemand anders overdragen.

Het is helaas niet mogelijk om jouw inschrijving te annuleren.
Ik heb geen e-mail gehad over het omzetten van mijn startbewijs naar de editie van 2022.
Uiterlijk 14 maart ontvang je een e-mail om jouw deelname aan de editie van 2022 te bevestigen.
Ik heb een kortingscode van 2020 (of 2019), maar ik stond nog niet ingeschreven.
Je krijgt uiterlijk 14 maart een e-mail met een nieuwe kortingscode voor de editie van 2022.
Kan ik mijn inschrijving omzetten naar de editie van 2023?
Helaas is dit niet mogelijk. Je kunt er wel voor kiezen om jouw deelname in 2022 te bevestigen en jouw ticket over te dragen aan iemand anders. 
Wat gebeurt er met mijn bestelde extra’s?
Ook alle bestelde extra’s (zoals een shirt of MedalTab) worden doorgezet naar 2022. 
Wat gebeurt er met mijn vrijwillige donaties?
De vrijwillige donatie die is gedaan voor Right to Play wordt overgemaakt aan het goede doel. Het totaalbedrag zal in september bekend worden gemaakt.
Gaan de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht en de Saxo Bank Dam tot Dam FietsClassic door?
Helaas is het gehele Dam tot Dam weekend afgelast. De Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht en Saxo Bank Dam tot Dam FietsClassic zullen in 2021 niet plaatsvinden. Voor meer informatie www.damtotdamwandeltocht.nl of www.saxobankdamtotdamfietsclassic.nl
Wanneer vindt de Dam tot Damloop in 2022 plaats?
In 2022 is de Damloop by night (5 Engelse Mijl) op zaterdag 17 september en de Dam tot Damloop (10 Engelse Mijl) op zondag 18 september.
Komt er ook een Virtual Dam tot Damloop in 2021?
Nee, er komt geen Home Edtion in 2021.
Gaat de Pre-Run Dam tot Damloop 2021 wel door?
Ja, de Pre-Run Dam tot Damloop gaat op vrijdagavond 27 augustus door. 

Afgelasting Businessloop 2021

Kan ik mijn businessteams nog annuleren?
Het is mogelijk om je ingeschreven teams te annuleren, echter krijg je helaas geen restitutie van het inschrijfgeld. Als ingeschreven bedrijf of goede doel kon je de inschrijving tot 8 augustus annuleren. Deze termijn is verstreken, de teams worden automatisch doorgezet naar de editie van 2022. 

Inschrijving 2021

Wanneer gaat de inschrijving open?
Op woensdag 30 maart 2022 opent de reguliere inschrijving voor individuele deelnemers en reguliere bedrijven. Deelnemers die recht hebben op 25% (deelnemers uit 2019), ontvangen begin maart een kortingscode.
 
Maandag 14 maart 2022 opent de inschrijving voor Le Champion leden, VIP Business*, goede doelen en Clubcardhouders.

* Onder VIP Business en goede doelen vallen de teams die in 2018, 2019 of 2020 stonden ingeschreven.
Hoe kan ik inschrijven?
  1. Ga naar de website
  2. Kies voor Inschrijven 
  3. Doorloop alle stappen van het inschrijfformulier
  4. Zodra je bent ingeschreven, ontvang je per e-mail een bevestiging van jouw inschrijving. Via de link Open dashboard kun je jouw inschrijving beheren.
Hoe kan ik mijn inschrijving overdragen aan iemand anders?
Ga naar Open Dashboard in jouw bevestigingsmail en open jouw Dam tot Dam registratie.

Klik op jouw Ticket. Vul bij Toewijzen aan het e-mailadres in van de persoon aan wie je jouw aankoop en/of startbewijs wilt toewijzen.

Je kunt jouw inschrijving t/m 16 september toewijzen aan iemand anders. Is het ticket vóór 7 augustus toegewezen aan de nieuwe deelnemer, dan staat de naam gedrukt op het startnummer. Is het startnummer na 7 augustus toegewezen dan staat de naam van de oude deelnemer op het startnummer.

De overdracht is voor eigen risico. Le Champion bemiddelt hier niet in.
Hoe wijzig ik mijn afstand, persoonlijke gegevens en/of shirtmaat?
Ga naar Open dashboard in jouw bevestigingsmail om jouw persoonlijke gegevens te wijzigen.

Jouw afstand wijzigen kun je doen door contact met ons op te nemen via dit formulier.

Je kunt jouw gegevens wijzigen t/m 7 augustus 2022.

Let op: als je kiest voor een langere afstand, dan zijn hier extra kosten aan verbonden. Indien je kiest voor een kortere afstand, dan blijft het betaalde tarief gelijk. Je kunt hiervoor niet een gedeelte van je inschrijftarief terugkrijgen.
Kan ik mijn inschrijving annuleren?
Als je niet mee kunt of wilt doen, dan kun je jouw inschrijving aan iemand anders overdragen. Hoe dat gaat, zie je bij de vraag over ‘overdragen’.

Leden van Le Champion kunnen hun inschrijving annuleren en krijgen t/m 7 augustus hun inschrijfgeld (min administratiekosten) terug. Zie hiervoor de algemene voorwaarden.
Hoe kan ik inschrijven voor de Mini Dam tot Damloop?
Wil jouw kind ook een keer de Dam tot Damloop beleven? Dat kan tijdens de Mini Dam tot Damloop, speciaal voor kinderen van 4 t/m 13 jaar. Start in Zaandam of Amsterdam-Noord en doe mee aan de korte of langere afstand. 

Meer informatie over de Mini Dam tot Damlopen vind je hier.

Afgelasting en coronamaatregelen 2021

Wat gebeurt er als de Dam tot Damloop 2021 wordt afgelast?
Indien de Dam tot Damloop in 2021 niet kan plaatsvinden, zal het startbewijs inclusief bestelde extra’s worden doorgezet naar 2022. 
Vindt de Dam tot Damloop in aangepaste vorm plaats?
Het is mogelijk dat de editie van 2021 in een aangepaste vorm zal plaatsvinden. We houden hiervoor nauwlettend de actuele ontwikkelingen in de gaten en zullen hierin schakelen indien nodig.
Welke coronamaatregelen worden er getroffen?
Dit is afhankelijk van de situatie in september. We zullen de dan geldende maatregelen nadrukkelijk volgen en alle betrokkenen hierover over informeren.
Is een mondkapje verplicht?
Dit is afhankelijk van de geldende maatregelen in september. We volgen hiervoor nauwlettend de actuele ontwikkelingen en zullen de betrokkenen hierover tijdig informeren, mocht deze maatregel van toepassing zijn.
Moet ik mijn eigen eten en drinken meenemen op het parcours?
Indien het past binnen de op dat moment geldende maatregelen zullen er tijdens het evenement voldoende verzorgingsposten onderweg zijn en dan is dit niet nodig.

Dam tot Dam Business- en goede doelen teams

Wil je jouw business teams op factuur betalen?
Klik bij het tabblad "betaling" (onder de gegevens die je hebt ingevuld) het vinkje "factuuradres opgeven" aan. Vul hier alle gegevens in die op de factuur gewenst zijn. Druk vervolgens op de groene button "betaal" Je kunt nu kiezen voor de optie "Bank transfer". Vul hier het e-mailadres in waar de betaallink naar toe gestuurd moet worden. In deze e-mail staat ook voor wanneer je de betaling voldaan moet hebben, om de startbewijzen definitief af te nemen.
Hoe wordt de korting verrekend bij afname van meerdere teams?
Bij afname van 5-9 teams wordt er 5% korting toegepast. Bij afname van 10-14 teams wordt 10% korting toegepast en bij 15 teams of meer ontvang je 15% korting. De korting wordt gebaseerd op het bedrag excl. btw. 
Heb ik de gegevens van de teamleden nodig om in te schrijven?
Nee je kunt de teams aanmelden zonder de gegevens van de deelnemers paraat te hebben. Zodra je de teams hebt aangemeld kun je een ticket toewijzen aan de teamleden. De deelnemer kan zelf de registratie voltooien.

Je kunt een inschrijving voltooien zonder alle tickets te moeten toewijzen aan een ander. Je wijst bij inschrijving alle tickets aan 'mijzelf'. Zorg dat je de andere tickets ook op 'mijzelf' staat. Op deze manier worden de tickets aan jouw e-mailadres gekoppeld. Op een later moment kun je vanuit je persoonlijke dashboard de overige tickets aan andere toewijzen. 
Krijg ik als bedrijf ook recht op 25% of 50% korting als ik in 2019/2020 stond ingeschreven?
Nee, helaas is deze kortingscode alleen geldig voor de individuele deelnemers. Alle bedrijven, ingeschreven in 2020, konden hun inschrijving vorig jaar annuleren, waardoor een deel van de kosten is gecrediteerd. 

Contact opnemen

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur ons dan direct een bericht. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om jouw vraag te beantwoorden.

Stuur ons een bericht