Loyens & Loeff

''Wat een geweldige ervaring is de jaarlijkse Dam tot Damloop''

"Wat een geweldige ervaring is de jaarlijkse Dam tot Damloop met Loyens & Loeff! Sinds 2009 hebben we jaar na jaar gemiddeld 5 a 6 teams samengesteld, en het enthousiasme blijft stijgen!

Wat de Damloop zo populair maakt onder onze werknemers, is het feit dat het niet alleen een sportieve uitdaging is, maar ook een evenement dat de vitaliteit op de werkvloer stimuleert. Bij Loyens & Loeff wordt veel waarde gehecht aan sociaal contact tussen collega's en de gezondheid van de werknemers, en de Dam tot Damloop sluit daar naadloos bij aan.

De Dam tot Damloop heeft een blijvende impact bij Loyens & Loeff, zelfs nadat collega's het bedrijf hebben verlaten. Oud-collega's blijven betrokken en informeren altijd of we weer meedoen. Het is leuk om te zien hoe deze traditie wordt voortgezet bij hun nieuwe werkgevers.’’

St. Michaël College

"Als het St. Michaël College kijken we altijd uit naar deze gezellige dag, waar sportiviteit en teamspirit samenkomen in een onvergetelijke ervaring. Zelfs enthousiaste leerlingen melden zich af en toe aan om met de collega’s mee te doen aan de Dam tot Damloop. In aanloop naar de Dam tot Damloop trainen we samen en na de finishlijn wachten we op elkaar. Samenwerking en teamspirit staan deze dag écht centraal. 

Vijftien jaar op rij hebben we deelgenomen aan de Dam tot Damloop, en de reden is simpel: de Dam tot Damloop is goed geregeld. Onze werknemers zijn altijd enthousiast om mee te doen, we doen het echt samen. 

Het meedoen aan de Business Run bevordert de teamspirit en de positieve sfeer tussen collega's. Daarnaast hechten we veel waarde aan gezondheid en beweging, en wat is er nu leuker dan dat in een teamverband te doen?’’

''Samenwerking en teamspirit staan deze dag écht centraal''


Smit & Partners

''Samen sporten versterkt het teamverband''

‘’Wij vinden het als Smit & Partners belangrijk dat we als team ook sportief bezig kunnen zijn. Daarbij komt dat samen sporten het teamverband versterkt! Er waar kan dat beter dan bij de loop der lopen van Nederland? We doen dit jaar voor de 13e keer mee. Het is en blijft een gezellige loop en de sfeer onderweg is fantastisch! Naast onze medewerkers, nodigen we ook klanten uit om mee te doen met ons. Zodat we op een andere manier in contact met elkaar staan. 

Ongeveer 3 weken voor de Dam tot Damloop plannen we altijd een generale loop met de collega’s en klanten die deelnemen, zodat iedereen goed voorbereid, getraind is en gezond over de finish streep komt. De Dam tot Damloop versterkt voor ons het teamverband. Het is een leuke en afwisselende loop met natuurlijk de gezellige finish in Zaandam!’’