Teamkleding

Doet een team van jouw bedrijf mee aan de Businessloop? Dan is het wellicht een leuk idee om het team te kleden in speciale T-shirts met daarop de bedrijfsnaam. Op deze manier krijgt je bedrijf extra exposure en zijn de lopers herkenbaar voor het publiek. Bovendien voelen de lopers zich meer onderdeel van een team als zij hetzelfde shirt dragen.

Onze partner Run2Day

Voor alle bedrijven, klein of groot, kan Run2Day teamkleding verzorgen. Zij leveren alleen 100% functionele teamkleding van gerenommeerde merken zoals ASICS of van minder bekende, goedkopere merken. Kleding wordt geleverd inclusief de gewenste bedrukking. Tevens kan de teamkleding in de eigen bedrijfshuisstijl worden gemaakt. Run2Day zorgt hierbij niet alleen voor passend advies, kwaliteit en tijdige levering, maar ook voor concurrerende prijzen en kortingen bij alle Run2Day winkels.

Interesse?

Vraag een offerte aan

Meer informatie


Kortingsbon voor ieder teamlid

Bij aanschaf van teamkleding voor jouw personeel geeft Run2Day voor elk personeelslid die meeloopt met de Damloop, een € 20,- kortingsbon op de aanschaf van nieuwe hardloopschoenen van bijvoorbeeld ASICS, te besteden in één van de Run2Day winkels in Nederland. De bon is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen.