Nieuws /

Startnummers: vraag & aanbod

Kun je op het laatste moment niet meedoen of ben je nog op zoek naar een startnummer voor de Dam tot Damloop? Plaats dan onder dit bericht jouw oproep. Inschrijven voor de Damloop by night en Mini Dam tot Damlopen is nog mogelijk t/m maandag 10 september.

Startnummer overdragen
Heb je iemand gevonden die jouw startnummer wil overnemen of die juist voor jou een startnummer in de aanbieding heeft, dan kun je het startnummer op een andere naam zetten. Het overdragen gaat via je persoonlijk account en is mogelijk t/m vrijdag 21 september. Kies in je account voor de optie ‘overdracht starten’. Het wachtwoord voor je account heb je in de bevestigingsmail van je inschrijving ontvangen.

Het overdragen van een startnummer is alleen mogelijk met een startnummer van de recreatieloop, niet voor de wedstrijd en Businessloop.

Geen nieuw startnummer
Let op! Er wordt geen nieuw startnummer opgestuurd naar de nieuwe deelnemer. De vorige deelnemer ontvangt het startbewijs per post. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor de fysieke overdracht van het startbewijs. Le Champion bemiddelt in geen enkel geval wanneer je als nieuwe deelnemer het startbewijs niet ontvangt.

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief