ASICS Runningshirt

Voor zowel de Dam tot Damloop als de Damloop by night is er een exclusief en functioneel ASICS Runningshirt ontworpen. Deelnemers kunnen kiezen uit een herenshirt (recht model) en een damesshirt (getailleerd model). De herenshirts zijn verkrijgbaar in de maten XS t/m XXL en de damesshirts in de maten XS t/m XL. Klik hier voor de maatvoering.

ASICS Dam tot Damloop Runningshirt
Het ASICS Dam tot Damloop Runningshirt kan worden besteld tijdens de online inschrijving en kost slechts € 25,00. Je krijgt het Runningshirt dan in de week voor het evenement thuisbezorgd (op z’n vroegst dinsdag en uiterlijk vrijdag), zodat je het shirt tijdens het evenement kan dragen! Deelnemers die niet in Nederland wonen, wordt het Runningshirt niet toegestuurd. Zij kunnen hun ASICS Runningshirt gelijktijdig met het startnummer tijdens het evenement afhalen.

Dam tot Damloop Runningshirt- heren (blauw)
DAM TOT DAMLOOP RUNNINGSHIRT – DAMES (ROZE) 
Klik op de afbeeldingen om deze te vergroten.

 

ASICS Damloop by night Runningshirt
Alle deelnemers aan de Damloop by night ontvangen automatisch het speciale ASICS Damloop by night Runningshirt (t.w.v. € 25,00). Dit shirt zit inbegrepen bij het inschrijfgeld en dien je als individuele deelnemer te dragen tijdens jouw deelname aan de Damloop by night. Het Runningshirt wordt in de week voor het evenement thuisbezorgd (op z’n vroegst dinsdag en uiterlijk vrijdag). Deelnemers die niet in Nederland wonen, wordt het Runningshirt niet toegestuurd. Zij kunnen hun Runningshirt gelijktijdig met het startnummer tijdens het evenement afhalen.

Damloop by night Runningshirt – heren en dames (beide zwart)
 
Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

 

Verkoop tijdens het evenement
Zolang de voorraad strekt is tijdens het weekend alleen het reguliere ASICS Dam tot Damloop Runningshirt verkrijgbaar bij de verkooppunten in het Dam tot Dam Park. In dit geval kost het shirt € 25,00 per stuk. Het ASICS Damloop by night Runningshirt is dan niet meer te koop.

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief