Right To Play

Ren voor Right To Play
Voor heel veel kinderen is het niet vanzelfsprekend om te sporten en te spelen. Daarom organiseert internationale organisatie Right To Play wekelijks sport- en speelprogramma’s voor 1,9 miljoen kinderen in Afrika, Azië en het Midden-Oosten. Een belangrijke missie vinden wij van Le Champion. Vandaar dat we Right To Play steunen via de Mini Dam tot Damloop. En dat betekent voor jou als deelnemer heel veel leuks!

Loop een tikkie harder en maak kans op mooie prijzen
In jouw starterspakket die je thuisgestuurd krijgt via de post, vind je een kaart van Right To Play Met deze kaart kun je geld ophalen. Vraag aan 10 mensen of ze jouw Mini Dam tot Damloop willen sponsoren met een euro. Denk aan opa’s, oma’s, papa’s, mama’s, of je beste vriend of vriendin. Plak deze euro’s goed vast op de kaart en lever de kaart in op 23 september bij de Right To Play kraam. Met jouw 10 euro’s kunnen leeftijdsgenootjes 2,5 maand meedoen aan de sport- en speelprogramma’s van Right To Play.

Als je meedoet, maak je kans op mooie prijzen!

Hoofdprijs: Coole sportoutfit van ASICS
Andere prijzen:
– 3x ASICS hardloopschoenen
– 10 Right To Play speelpakketten
– 10 startbewijzen Mini Dam tot Damloop 2019

Kaart niet ontvangen? Je kunt deze ook downloaden en zelf printen. Download de kaart 

Gratis T-shirt
Voordat je begint aan de Mini Dam tot Damloop, kun je bij de Right To Play kraam op De Burcht ook een mooi Damloop-T-shirt ophalen. Deze stelt ASICS gratis ter beschikking. Samen lopen we harder voor kinderen voor wie spelen niet vanzelfsprekend is. Hoe mooi is dat? Enne, vergeet niet op tijd je T-shirt op te halen!

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief