Radio & TV

Live uitzending NH Nieuws en AT5
Tijdens de Dam tot Damloop waren we met onze mediamerken NH Nieuws, NH Sport en AT5 de hele dag live op onze websites, apps, socials, radio en tv-kanalen. NH Nieuws en AT5 zijn de belangrijkste nieuwsbronnen voor Noord-Holland en Amsterdam. Speciaal voor dit evenement met een Noord-Hollands en Amsterdams karakter bundelen de drie mediamerken de krachten. Meer informatie is te vinden op nhnieuws.nl en AT5.nl

Verder brengt NOS Studio Sport in de uitzending van zondagavond een samenvatting van de wedstrijd.

ZaanRadio9
LOGO ZAAN RADIO 9ZaanRadio9 is een sportieve samenwerking tussen Zaanradio (Zaanstad en Wormerland) en Radio 9 Oostzaan. Onze krachten worden gebundeld onder de naam ZaanRadio9 en zullen het gehele weekend live verslag doen vanaf onze locatie studio op de Burcht in Zaandam.

Of je nou op de hoogte gehouden wilt worden over de Dam tot Dam Wandeltocht of de Damloop by night op zaterdag. Of als je moet werken en je wilt weten hoe jouw kind het doet tijdens de Mini Dam tot Damlopen, of de wedstrijdloop op zondag. ZaanRadio9 houdt je het hele weekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief