Radio & TV

Live uitzending NH en AT5
rtvnh100x60De Dam tot Damloop is van 10.00 tot 17.00 uur de gehele dag live te volgen bij NH én AT5. Speciaal voor dit evenement met een Noord-Hollands en Amsterdams karakter, bundelen de twee mediamerken de krachten. In de zeven uur durende marathonuitzending op tv & radio (frequentie 88.9) is er aandacht voor de aanwezige wereldtop, de duizenden recreatieve lopers en de sfeer langs de route. Het evenement is ook online via rtvnh.nl en at5.nl live te volgen!

Verder brengt NOS Studio Sport in de uitzending van zondagavond een samenvatting van de wedstrijd.

ZaanRadio9
LOGO ZAAN RADIO 9ZaanRadio9 is een sportieve samenwerking tussen Zaanradio (Zaanstad en Wormerland) en Radio 9 Oostzaan. Onze krachten worden gebundeld onder de naam ZaanRadio9 en zullen het gehele weekend live verslag doen vanaf onze locatie studio op de Burcht in Zaandam.

Of je nou op de hoogte gehouden wilt worden over de Dam tot Dam Wandeltocht of de Damloop by night op zaterdag. Of als je moet werken en je wilt weten hoe jouw kind het doet tijdens de Mini Dam tot Damlopen, of de wedstrijdloop op zondag. ZaanRadio9 houdt je het hele weekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief