• Nieuws
  • Voorbereiding | Dam tot Dam Park

Voorbereiding | Dam tot Dam Park

Het populaire Dam tot Dam Park is de centrale plaats waar bedrijventeams, deelnemers en supporters van alle Dam tot Dam evenementen samenkomen, om hun sportieve prestaties te vieren.

Een festivalterrein, maar dan voor lopers en supporters, dat is het Dam tot Dam Park. Centraal staat een groot podium met optredens van verschillende artiesten en DJ’s. Ook dit jaar belooft het een spetterend muziekspektakel te worden onder leiding van verschillende artiesten.

Het park is zowel op zaterdag 21 september (van 8.00 tot 0.30 uur) als op zondag de 22ste (van 8.00 tot 18.00 uur) geopend. Op zaterdag finishen alle wandelaars van de Dam tot Dam Wandeltocht in het park en na afloop van de Damloop by night sluit iedereen zich hier aan bij de afterparty.

Op zondag is het park al vroeg open voor de ontvangst van de eerste businessteams. De gehele dag bezoeken deelnemers en supporters het Dam tot Dam Park, om elkaar voor de start te ontmoeten en om na afloop onder het genot van een hapje en een drankje na te praten over de geleverde sportieve prestaties. Op zondag worden in het park ook de winnaars van de Dam tot Dam Businessloop en verschillende wedstrijdcategorieën gehuldigd.

Het park ligt achter de finish in het verlengde van het kledinguitgiftegebied, in het Burgemeester in ’t Veldpark in Zaandam, en is voor iedereen gratis toegankelijk (alleen honden zijn er niet toegestaan). Meer informatie over het Dam tot Dam Park vind je hier.