• Nieuws
  • Vervroegde inschrijving leden Le Champion maandag van start

Vervroegde inschrijving leden Le Champion maandag van start

Op 22 en 23 september is het weer tijd voor de Dam tot Dam evenementen. De inschrijving voor het grootste hardloopevenement van Nederland gaat op woensdag 11 april (10 Engelse Mijl) en donderdag 12 april (5 Engelse Mijl) van start. Verwacht wordt dat de 46.000 beschikbare startbewijzen voor de populaire Dam tot Damloop binnen no-time uitverkocht zullen zijn. De limiet van 15.000 lopers voor de Damloop by night werd vorig jaar eveneens voor het eerst behaald.

Ben jij lid van Le Champion? Dan krijg jij de mogelijkheid om je vóór de officiële inschrijvingstermijn al aan te melden. Als lid kun jij je vanaf maandag 19 maart t/m dinsdag 3 april gegarandeerd inschrijven*. Dit is alleen mogelijk voor de individuele onderdelen van de 10 Engelse Mijl, de Damloop by night 5 Engelse Mijl en de Mini Dam tot Damlopen. Na 3 april vervalt de startgarantie en kun je je als lid alleen nog aanmelden via de reguliere inschrijving op 11 of 12 april.

Om in te kunnen schrijven, heb je jouw Le Champion lidnummer nodig. Het lidnummer staat op de ledenpas die je van ons hebt ontvangen.

*De gegarandeerde deelname geldt alleen voor leden die vóór 1 februari 2018 lid zijn geworden.