• Nieuws
  • Inschrijving voor individuele lopers 11 en 12 april van start

Inschrijving voor individuele lopers 11 en 12 april van start

Volgende week is het eindelijk zover! Dan gaat de inschrijving voor de individuele onderdelen van de Dam tot Damloop en Damloop by night 2018 van start.

Tijdschema:

  • Woensdagavond 11 april 18.30 uur: wachtrij open voor Dam tot Damloop 10 Engelse Mijl
  • Woensdagavond 11 april 19.00 uur: start inschrijving Dam tot Damloop 10 Engelse Mijl 
  • Donderdag 12 april 9.00 uur: start inschrijving Damloop by night 5 Engelse Mijl en Mini Dam tot Damlopen

Naar verwachting zullen de startbewijzen voor de populaire 10 Engelse Mijl binnen korte tijd uitverkocht zijn. Wil jij meedoen? Zorg dan dat je er op tijd bij bent!

Om de inschrijving zo soepel mogelijk te laten verlopen, wordt gebruik gemaakt van een virtuele wachtrij. Klik hier voor een uitleg van de wachtrij en hier voor alle veelgestelde vragen.

Dam tot Damloop 10 Engelse Mijl

De 10 Engelse Mijl op zondag 23 september is het grootste hardloopfeest van Nederland. Met start op de Prins Hendrikkade in Amsterdam, passage door de IJtunnel, ontelbaar veel muziekoptredens en een spetterende finish op de Peperstraat in Zaandam. Voor de hoofdafstand zijn in totaal 46.000 startnummers beschikbaar. Zorg dat jij woensdagavond 11 april om 19.00 uur in de startblokken staat!

Damloop by night 5 Engelse Mijl

De 5 Engelse Mijl vindt een dag eerder plaats, op zaterdagavond 22 september. Maximaal 15.000 hardlopers, gekleed in hetzelfde ASICS Runningshirt, lopen door de spectaculair verlichte straten van Zaandam. Gegarandeerd een unieke hardloopbeleving! Deze 8 km is een goede keuze als beginnende hardloper, maar je kan deze afstand ook gebruiken als opwarmer voor de 10 Engelse Mijl op zondag. Inschrijven voor dit onderdeel is mogelijk vanaf donderdag 12 april 9.00 uur.