• Vrijwillige groepsleider gezocht voor startgebied Dam tot Damloop

Vrijwillige groepsleider gezocht voor startgebied Dam tot Damloop

Tijdens de Dam tot Damloop op 23 september 2018 kun jij als groepsleider in het magische startgebied van de Dam tot Damloop staan. Organisator Le Champion is voor deze vrijwillige functie op zoek naar iemand met veel enthousiasme, een talent voor organiseren en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Voor en tijdens het evenement is de bijdrage van de groepsleider van groot belang om de organisatie van Nederlands grootste hardloopevenement vlekkeloos te laten verlopen. Jij wordt hét aanspreekpunt voor een groep vrijwilligers met wie je samenwerkt voor één gezamenlijk doel. Een verantwoordelijke, maar vooral mooie taak.

Word jij de nieuwe groepsleider?
Annemarijn van Kesteren heeft een aantal edities van de Dam tot Damloop met veel enthousiasme de rol van groepsleider op zich genomen: “Als groepsleider kun je samen met je team een mooie taak vervullen en met elkaar een topprestatie leveren. Ik heb altijd met veel plezier het team mogen aansturen in het startgebied van de Dam tot Damloop.”

Inzet groepsleider
Naast het startgebied zijn er meerdere plekken waarop Le Champion groepsleiders inzet, zoals de verzorgingsposten, langs het parcours en bij het finishgebied. Als groepsleider ben je verantwoordelijk voor de organisatie van jouw gebied en het aansturen van jouw team.

Aanmelden als vrijwilliger
Kun jij niet helpen tijdens de Dam tot Damloop, maar is deze functie wel helemaal iets voor jou, mail dan naar vrijwilligers@lechampion.nl. Voor de verschillende fiets-, hardloop- en wandelevenementen is Le Champion altijd op zoek naar vrijwilligers die hun steentje bij willen dragen bij een van de evenementen. Elk jaar organiseert Le Champion meer dan 60 hardloop-, fiets- en wandelevenementen. Van grote legendarische evenementen tot kleinere evenementen die de sfeer doen herleven.