• Limiet voor 10 Engelse Mijl Individueel bereikt!

Limiet voor 10 Engelse Mijl Individueel bereikt!

Het maximum aantal deelnemers voor de 10 Engelse Mijl Individueel is zojuist bereikt. Vandaag werden de laatste paar honderd startbewijzen verkocht, nadat afgelopen woensdagavond de inschrijving voor dit onderdeel van start was gegaan. Er zijn op dit moment alleen nog enkele Businessteams beschikbaar voor de populaire 16,1 km wedstrijd van Amsterdam naar Zaandam. Naar verwachting zal de Dam tot Damloop binnen korte tijd volledig uitverkocht zijn. 

Inmiddels is ook de inschrijving voor de Damloop by night 5 Engelse Mijl en Mini Dam tot Damlopen geopend. Voor deze onderdelen zijn nog voldoende startplekken beschikbaar.

[button url=”https://registration.mylaps.com/dam-tot-dam-loop/” label=”Klik hier voor het inschrijfformulier”]

Damloop by night 5 Engelse Mijl

De 5 Engelse Mijl vindt op de avond voor de Dam tot Damloop plaats, op zaterdagavond 22 september. Maximaal 15.000 hardlopers, gekleed in hetzelfde ASICS Runningshirt, lopen door de spectaculair verlichte straten van Zaandam. Gegarandeerd een unieke hardloopbeleving! Deze 8 km is een goede keuze als beginnende hardloper, maar je kan deze afstand ook gebruiken als opwarmer voor de 10 Engelse Mijl op zondag. Bekijk hieronder de aftermovie van vorig jaar. Dit hardloopfeestje mag je niet missen!