• Inschrijving eerste onderdelen vanaf vandaag geopend!

Inschrijving eerste onderdelen vanaf vandaag geopend!

Het is zo ver! Vanaf vandaag kunnen de eerste Dam tot Dam fans zich gaan inschrijven voor het grootste hardloopevenement van Nederland. De inschrijving voor de volgende onderdelen is vanaf nu geopend: 

  • Dam tot Dam Businessloop – VIP Bedrijven
  • Leden Le Champion
  • Dam tot Dam Kick-off Run

[button url=”https://registration.mylaps.com/dam-tot-dam-loop/” label=”Ga naar het inschrijfformulier”]

Voorrang voor trouwe klanten bij Dam tot Dam Businessloop
Bedrijven die in 2017 en/of 2016 hebben deelgenomen aan de Dam tot Dam Businessloop, krijgen voorrang bij inschrijving. De inschrijving voor deze VIP bedrijven is nu geopend. Een VIP code waarmee kan worden ingeschreven, is reeds in week 11 per mail toegestuurd naar de contactpersoon die bij ons bekend is. Vervroegd inschrijven is mogelijk t/m zondag 25 maart.

Reguliere bedrijven kunnen zich vanaf volgende week maandag 26 maart (9.00 uur) inschrijven t/m dinsdag 3 april.

Gegarandeerde inschrijven leden Le Champion
Iedereen die lid is van Le Champion krijgt de mogelijkheid om zich vóór de officiële inschrijvingstermijn voor individuele lopers al aan te melden. Leden kunnen zich t/m dinsdag 3 april gegarandeerd inschrijven*. Dit is alleen mogelijk voor de individuele onderdelen van de 10 Engelse Mijl, de Damloop by night 5 Engelse Mijl en de Mini Dam tot Damlopen. Na 3 april vervalt de startgarantie en kun je je als lid alleen nog aanmelden via de reguliere inschrijving op 11 of 12 april.

*De gegarandeerde deelname geldt alleen voor leden die vóór 1 februari 2018 lid zijn geworden.

Exclusieve Dam tot Dam Kick-Off Run
Exact op het moment dat de individuele inschrijving opengaat op 11 april 19.00 uur, klinkt er ook een startschot voor de exclusieve 8 km Dam tot Dam Kick-off Run, powered by ASICS en Run2Day. Dit is ook direct jouw kans om verzekerd te zijn van deelname aan de 10 Engelse Mijl. De 50 lopers die zich inschrijven voor de Kick-Off Run zijn namelijk verzekerd van een startbewijs. Het kick-off pakket bevat bovendien een limited edition event shirt van ASICS (t.w.v. € 39,95). Voor de kick-off run, het startbewijs en het shirt betaal je samen slechts € 45,-.

Iedereen die hier bij wilt zijn, dient zich snel aan te melden! Alleen de eerste 50 lopers krijgen de kans om bij deze exclusieve kick-off run aanwezig te zijn.