Media

Media in onze persdatabase krijgen automatisch een uitnodiging voor het bijwonen van het evenement op zaterdag en/of zondag tijdens de Damloop by night en/of Dam tot Damloop. Deze contacten ontvangen ook automatisch onze persberichten. Wil je in deze database worden opgenomen, dan kun je dat via onderstaand e-mailadres laten weten.

Accreditaties voor de Dam tot Damloop kunnen aangevraagd worden door een e-mail te sturen.

Radio en TV

Live uitzending NH Nieuws en AT5
Tijdens de Dam tot Damloop waren de mediamerken NH Nieuws, NH Sport en AT5 de hele dag live op hun websites, apps, socials, radio en tv-kanalen. NH Nieuws en AT5 zijn de belangrijkste nieuwsbronnen voor Noord-Holland en Amsterdam. Speciaal voor dit evenement met een Noord-Hollands en Amsterdams karakter bundelen de drie mediamerken de krachten. Meer informatie is te vinden op nhnieuws.nl en AT5.nl

Verder brengt NOS Studio Sport in de uitzending van zondagavond een samenvatting van de wedstrijd.

Zaanradio
Zaanradio zal het gehele weekend live verslag doen van de Dam tot Damloop. Of je nou op de hoogte gehouden wilt worden over de Dam tot Dam Wandeltocht, de Damloop by night, de Mini Dam tot Damlopen of de wedstrijdloop op zondag. Zaanradio houdt je het hele weekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Meer informatie is te vinden op rtvzaanstreek.nl. 

Aftermovie Dam tot Damloop 2019