Loop voor een goed doel

Samen kunnen wij de wereld veranderen. Maak van jouw Dam tot Damloop een actie voor het goede doel! Dat kan op een drietal manieren.

1) Donatie bij online inschrijving

Logo_tagline_stacked_colour_NL

Voor het zesde jaar op rij is Right To Play het officiële goede doel van de Dam tot Damloop. Right To Play is een internationale organisatie met sport- en speelprogramma’s voor kinderen in 16 landen in Afrika, het Midden-Oosten en Azië. De programma’s dragen bij aan plezier, ontwikkeling en perspectief. Met circa 15.000 vrijwillige lokale coaches en begeleiders bereikt Right To Play wekelijks meer dan 1 miljoen kinderen

Loop jij mee voor Right To Play?

Voor € 50 heb je een startbewijs voor de 10 Engelse Mijl op zondag 23 september. De kosten voor een startbewijs voor de 5 Engelse Mijl op zaterdag 22 september bedragen € 40. Daarnaast verwachten we dat je minimaal € 100 sponsorgeld ophaalt. Met jouw deelname kunnen we zoveel mogelijk kinderen helpen voor wie sporten en spelen niet vanzelfsprekend is.

Right To Play verzorgt jouw inschrijving, inclusief hardloopshirt. Bovendien regelen we een startplaats vooraan, net achter de wedstrijdlopers. We beginnen de Damloop altijd met een inspirerende kick-off en bij de finish vangen we je op met een high five en een goodie bag.

Loop jij de Dam tot Damloop mee voor Right To Play op 22 of 23 september? Kijk voor meer informatie op onze website www.righttoplay.nl of stuur een bericht naar events@righttoplay.nl. Voor vragen kun je ons ook telefonisch bereiken op 020 – 225 2731.

2) Deelname in een goede doelen team

Zowel individuele lopers als bedrijven kunnen gesponsord lopen in een goede doelen team. Lopen in een goede doelen team levert je – naast de steun voor het goede doel – een groot aantal extra voordelen op. Zo ben je niet afhankelijk van de drukte bij de reguliere inschrijving, omdat een groot aantal goede doelen voor meerdere jaren verzekerd is van startbewijzen. Daarnaast krijg je o.a. een bevoorrechte startpositie (voor de grote massa!), een teamfoto en toegang tot de exclusieve business faciliteiten in het Dam tot Dam Park.

Wil je gesponsord in een goede doelen team meelopen, dan kun je hier een keuze maken uit één van de participerende goede doelen. De goede doelen die in het bezit zijn van een CLUB CARD zijn nu al te benaderen. De overige goede doelen presenteren zich na de start van de inschrijving via de website.

Je dient jezelf aan te melden bij het goede doel. Je zal dan in hun team worden opgenomen, wanneer je een minimum bedrag aan sponsorgeld kan garanderen. De hoogte van dat bedrag wordt door elk goed doel zelf vastgesteld. Je kunt daarbij zelf een bedrag per kilometer doneren. Daarnaast vraag je vrienden, familie, collega’s en kennissen om dat ook te doen. Met elkaar moeten we op deze wijze tot een flinke opbrengst kunnen komen!

3) Donaties ophalen voor een goed doel

Logo_PIFWorldWil jij jouw sportieve prestatie koppelen aan een goed doel en daarmee donaties ophalen? Ga dan naar www.pifworld.com en maak gemakkelijk een eigen actiepagina aan. Ook bedrijven kunnen hier een eigen bedrijfs- of groepspagina aanmaken.

  1. Kies het goede doel
  2. Maak een actiepagina en begin direct!

Via Pifworld gaan alle donaties 100% en direct door naar de non-profit organisatie.

Voor vragen of meer informatie kun je altijd contact opnemen. Neem direct contact op met robert@pifworld.com of bel 06-54942729.

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief