• Loop mee voor Right To Play

Loop mee voor Right To Play

Naast een donatie kun je er ook voor kiezen om de Dam tot Damloop te lopen voor Right To Play. Want, ook met jouw sportieve deelname kan Right To Play zoveel mogelijk kinderen helpen voor wie sporten en spelen niet vanzelfsprekend is.

Hoe dat werkt
Voor € 50,00 heb je een startbewijs voor de 10 Engelse Mijl op zondag 22 september 2019. Daarnaast verwachten we dat je minimaal € 100 sponsorgeld ophaalt voor Right To Play.

Right To Play verzorgt jouw inschrijving, inclusief hardloopshirt en een leuke goodie. Bovendien regelt Right To Play als officiële goede doel dat je een startplaats vooraan krijgt, net achter de wedstrijdlopers. In de week voorafgaand aan de Damloop is er nog een inspirerende laatste training en op de dag zelf is er naast een gezamenlijke start een feestelijke afsluiting georganiseerd door Right To Play.

Loop jij de Dam tot Damloop mee voor Right To Play op 22 september 2019? Kijk voor meer informatie op www.righttoplay.nl/damloop of stuur een bericht naar info@righttoplay.nl. Voor vragen kun je Right To Play ook telefonisch bereiken op 020 – 225 2731.