Le Champion app

De Le Champion app is de omgeving waarin de deelnemers en supporters genieten van de ultieme beleving vóór, tijdens en ná de evenementen van Le Champion. De nuttige functionaliteiten zorgen voor een nog leukere deelname en perfecte voorbereiding. Bekijk op deze pagina de voordelen en extra's van de app tijdens het Dam tot Dam Weekend!

Le Champion app
De Le Champion app is een overkoepelende app, waarin alle evenementen van de sportorganisatie gebundeld zijn. Deelnemers kunnen zich hier inschrijven, specifieke evenementinformatie bekijken en de uiteindelijke sportieve prestatie bekijken. Naast dat deze app voor deelnemers handig is, kunnen supporters en bewoners van één evenement deze ook downloaden. Zo kunnen zij door middel van de LiveTracking precies zien waar op het parcours hun helden zijn. De app is gratis te downloaden in de Play- en Appstore!Zet je profiel op privé


Wil je dat jouw supporters/fans jou kunnen volgen, maar wil je niet dat iedereen je kan volgen? Zet dan je profiel op privé. Op deze manier kunnen alleen de mensen je volgen, die van jou de pincode hebben gehad. Deze pincode stel je zelf in. Bekijk het filmpje hiernaast voor een uitgebreide uitleg! 

Veelgestelde vragen Le Champion app

Waar download ik de Le Champion app?
Waar download ik de Le Champion app?De Le Champion app is gratis te downloaden via de Play Store en App Store. Alle evenementen van Le Champion zijn hierin terug te vinden. Voor het Dam tot Dam Weekend vind je toffe features, maar ook LiveTracking voor jouw supporters.
Hoe activeer ik de LiveTracking?
Om de GPS-LiveTracking functie te activeren, dien je jouw startnummer te koppelen aan de jouw app. Dit doe je door een account aan te maken in de Le Champion app. Bevestig je e-mailadres na het registreren en log in met je account in de Le Champion app. Heb jij geen mail ontvangen? Check dan jouw spam. Kies in de app het evenement waar je aan gaat deelnemen en meld je hier aan als deelnemer. Vul in jouw profiel het startnummer in welke je ontvangen hebt in de deelnemersmail de woensdag voor het evenement. Bekijk hiernaast de uitleg.
Mijn app werkt niet
Check of de naam en geboortedatum in jouw profiel overheen komen met jouw gegevens van jouw inschrijving. Heb jij vragen over de app of ervaar jij problemen, neem dan contact op met team@tracx.events.

 Mis niets met de Le Champion app tijdens het Dam tot Dam Weekend

Alle belangrijke evenementinformatie bij elkaar
LiveTracking van jouw deelname (ook leuk voor supporters)
Leuke en handige tips ter voorbereiding op jouw Dam tot Damloop of Damloop by night 
Al jouw hardloopprestaties in één overzicht
Laat iedereen weten dat jij erbij was met het unieke selfieframe
Het bijbestellen van extra's zoals het Runningshirt of medaille graveren
Alle evenementen van Le Champion overzichtelijk in één kalender
Inschrijven voor jouw volgende uitdaging van Le Champion

Een kijkje in de Le Champion app