• Kledinginname

Kledinginname

Samen met het startnummer ontvang je een speciale plastic draagtas en kledingsticker, die gebruikt dienen te worden voor de afgifte van kleding in Amsterdam. Na het vullen van de tas plak je vervolgens de bijgevoegde sticker, die overeenkomt met jouw startnummer, in het speciaal hiervoor aangegeven vlak op de tas. Zorg dat je tas dicht is! Je kunt de plastic draagtas daarna inleveren bij de PostNL trailer, die overeenkomt met jouw startnummerserie. Deze PostNL trailers staan op het busstation aan de IJ-zijde van Amsterdam Centraal. Houd rekening met de op de sticker vermelde eindtijd van inleveren. Op de kledingsticker die je bij jouw startnummer hebt ontvangen, staat vermeld met welke vrachtauto jouw kleding wordt vervoerd. Houd rekening met de op de sticker vermelde eindtijd van inleveren.

Het is niet mogelijk om kleding in/nabij de startvakken achter te laten. Verder worden alleen de door de organisatie verstrekte plastic draagtassen ingenomen. Sporttassen en rugtassen passen hier niet in en worden dus ook niet meegenomen. Deze dien je in Sporthal De Struijck of als businessloper in de kledingtent in het Dam tot Dam Park achter te laten.

Let op! De inname, het vervoer en uitgifte van kleding gebeurt op eigen risico, wat ook geldt voor het achterlaten van kleding en tassen in de kleedaccommodaties. Laat dus geen waardevolle spullen in de kledingtas zitten! 

Kledinguitgifte

Ongeveer 150 meter achter de finish, op de route naar het Dam tot Dam Park, kun je de in Amsterdam ingeleverde kledingtassen weer ophalen. Deze tassen liggen daar gesorteerd op startnummervolgorde, waarbij de laagste nummers het dichtst bij de finish liggen en de hoogste nummers het dichtst bij het Dam tot Dam Park. Kleding kan worden opgehaald tot 17.15 uur.

Kleedruimte

Kleedruimte is alléén aanwezig in Zaandam in Sporthal De Struijck, vlakbij het Dam tot Dam Park. Er is geen douchegelegenheid. Je kunt hier ook (beperkt) tassen achterlaten. Deelnemers aan de Businessloop kunnen hun kleding kwijt in de verkleedtent in het Dam tot Dam Park.