• Kinderfeest

Kinderfeest

Op zondag 23 september 2018 vindt alweer de 33e Mini Dam tot Damloop plaats. Deze loop vindt plaats in het centrum van Zaandam en eindigt op de finish van de grote Dam tot Damloop. Dit is vlakbij de Burcht, de plek waar het kinderfeest van de dag plaatsvindt. Na de finish krijgen krijgen de deelnemers een medaille, Bidon Water en een tas met diverse cadeautjes. Daarna worden de kinderen doorverwezen naar de verzamelplek voor de ouders. Het verzamelpunt bevind zich in de Fransestraat, dit is direct rechts naast de Peperstraat waar ook de finish is. 

Als de kinderen hun ouders hebben gevonden, mogen zij feest vieren op de Burcht. De plek waar het kinderfeest plaats vindt op zondag 23 september. Kinderen van 4 t/m 13 jaar kunnen meelopen aan de Dam tot Damloop en hierna ook genieten van het feest. Kinderen kunnen kennismaken met diverse sport- en spelactiviteiten zoals levend tafelvoetbal, Athletics Arena en rennen over de stormbaan. Daarnaast kunnen zij dansen en meedoen met de diverse optredens, maar doordat er een leuke DJ staat kunnen zij ook samen met vriendjes en vriendinnetjes dansjes maken. Op de Burcht zijn ook professionele schminkers aanwezig, kinderen kunnen zich op alle manieren laten schminken. Mochten de kinderen of ouders honger hebben, dan is hier ook aan gedacht natuurlijk. Er staan op de Burcht verschillende foodtrucks om wat lekkers te halen. 

Het kinderfeest zal starten rond de klok van 10.00 uur en eindigt rond 15.00 uur. Wij als organisatie hopen natuurlijk dat jullie allemaal gezellig een dansje komen maken met ons. Maar Dammie hoopt natuurlijk op heel veel lieve enthousiaste kinderen. Tot zondag 23 september! 

Programma

09.15 uur Warming-up voor eerste start door Juvat Westendorp
09.30 uur Startschot van eerste wedstrijd door wethouder Sport van gemeente Zaanstad Jeroen Olthof
wethouder Sport, Zorg en Jeugd van de gemeente Zaanstad  (persmoment)
09.35 uur Bidons van JOGG-Zaanstad vullen met kraanwater bij tappunten van drinkwaterbedrijf PWN
09.35 uur Sportbedrijf Zaanstad met: stoere sport- en spelactiviteiten (stormbaan, levend tafelvoetbal, springkussen)
12.00 uur Dansshow van de Juvat Dance Academy
12.30 uur  Dansclinic van Juvat Westendorp
13.00 uur Dansshow van de Juvat Dance Academy
13.30 uur Dansclinic van Juvat Westendorp

Verder zijn er ook nog diverse activiteiten en stands op de Burcht:

  • Activiteit van Babino BV 
  • NHD Nieuwscaf√© 
  • Right To Play
  • JOGG-Zaanstad
  • Sportbedrijf Zaanstad