Inschrijving goede doelen

De doelstelling is om zoveel mogelijk verschillende goede doelen actief bij de Dam tot Damloop  te betrekken. Dat lukt elk jaar beter getuige de ruim één miljoen euro die bijna 50 goede doelen afgelopen jaar op hun rekening mochten bijschrijven. Goede doelen kunnen daarvoor met teams van maximaal tien personen inschrijven voor deze speciale categorie. Om gebruik te maken van enkele promotionele voordelen, die aangeboden worden, moeten er minimaal vijf teams per afstand ingeschreven worden.

Goede Doelen Club
Speciale aandacht verdient de Dam tot Dam Goede Doelen Club, waarbij een goed doel een verbintenis kan aangaan voor drie jaar met gegarandeerd startbewijzen voor de Dam tot Damloop. De aanmelding voor de Dam tot Dam Goede Doelen Club is voor de editie 2018 gesloten. Club Card houders kunnen vanaf dinsdag 20 maart hun teams met een speciale VIP code aanmelden.

Reguliere inschrijving
De deelnemerslimiet voor de Dam tot Dam Goede Doelenloop 10 Engels Mijl is bereikt. Voor de Damloop by night 5 Engelse Mijl zijn nog voldoende goede doelen teams beschikbaar.

Klik hier voor het inschrijfformulier

Alleen goede doelen, die door de belastingdienst zijn aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), kunnen aan het Dam tot Dam Goede Doelen Project meedoen. Bedrijven die zich voor een goed doel willen inzetten, kunnen zich niet aanmelden voor het Dam tot Dam Goede Doelen Project. Dat is alleen weggelegd voor de goede doelen zelf. Uiteraard kan een bedrijf zich dan wel bij het desbetreffende goede doel melden, om via dat goede doel aan de Dam tot Damloop mee te doen.

Na inschrijving ontvang je als goed doel per e-mail een bevestiging en later een toegangscode waarmee je namen van deelnemers kunt invoeren. Tevens ontvang je een schriftelijke bevestiging en rekening per post. Pas nadat het inschrijfgeld voldaan is, is de deelname definitief. De namen van deelnemers van de Dam tot Damloop en de Damloop by night kunnen tot 22 september 11.59 uur worden ingevoerd en gewijzigd.

Categorieën
Inschrijven voor het Dam tot Dam Goede Doelen Project is mogelijk met teams van minimaal vijf en maximaal tien personen. Er zijn twee categorieën, te weten:

  • 10 Engelse Mijl Goede Doelenloop (zondag);
  • Damloop by night 5 Engelse Mijl Goede Doelenloop (zaterdagavond);

Kosten
Dam tot Damloop 10 Engelse Mijl Goede Doelenloop
De kosten bedragen € 415,00 per team, exclusief 21% BTW.

Damloop by night 5 Engelse Mijl Goede Doelenloop
De kosten bedragen € 300,00 per team, exclusief 21% BTW en exclusief ASICS Runningshirts.

*Let op! Bovenstaande bedragen worden in de inschrijfmodule inclusief BTW getoond. De uitsplitsing is wel op de factuur terug te vinden.

Extra
Elk goed doel heeft de mogelijkheid om bij voorinschrijving extra ASICS Dam tot Damloop Runningshirts te bestellen voor € 19,95 (incl. BTW) per stuk. Omdat de meeste goede doelen hebben aangegeven bij de 5 Engelse Mijl geen extra ASICS Damloop by night Runningshirt te willen, hebben wij deze mogelijkheid eraf gehaald. Wel ontvangt ieder goed doel twee gratis ASICS Dam tot Damloop Runningshirts per goed doel. Doe je mee aan de Damloop by night en wil je een ASICS Dam tot Damloop Runningshirt kopen, dan kan dit in het weekend van de Dam tot Damloop ter plaatse voor € 25,- (incl. BTW).

Voordelen voor vijf teams of meer
Goede doelen die zich inschrijven met minimaal vijf teams profiteren van de onderstaande voordelen:

  • Opname informatie op www.damloop.nl waarbij deelnemers opgeroepen worden voor een goed doel te gaan lopen;
  • Promotie in nieuwsbrieven en programmaboekjes;
  • Promotie in persberichten;
  • Promotie in deelnemersinformatie;
  • Mogelijkheid plaatsing van een kraam in de Charity Zone voor de opvang van de lopers (vanaf 5 teams per afstand). Catering van jouw medewerkers/vrijwilligers en lopers dient door jezelf geregeld te worden. Helaas is hier geen elektriciteit.

Natuurlijk is het ook mogelijk om met minder dan vijf teams deel te nemen aan de Dam tot Damloop. De kosten blijven hetzelfde, alleen gelden dan niet de bovengenoemde voordelen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Le Champion via e-mail of telefoonnummer 072-5338136.

Donaties werven via Pifworld

Pifworld is het online platform waar deelnemers makkelijk voor jou in actie kunnen komen. Maar er kan nog veel meer. Jij als non-profit kan makkelijk projecten en events toevoegen, een community om je organisatie bouwen, vacatures plaatsen en samenwerken met scholen en bedrijven.

Maak gratis jullie non-profit pagina aan via deze link. Zo kunnen jullie deelnemers direct in actie komen. Via Pifworld gaan alle donaties direct door naar de non-profit organisatie. Wij helpen je graag – neem voor meer informatie of vragen gerust contact op met Robert via robert@pifworld.com.

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief