Extra te bestellen

Wil je jouw Damloop beleving compleet maken? Kijk dan hieronder voor de extra opties!

ASICS Runningshirt

Bestel het ASICS Runningshirt voor slechts € 25,00 tijdens jouw inschrijving. Je kunt kiezen voor een herenshirt (recht model, maat XS t/m XXL) of een damesshirt (getailleerd model, maat XS t/m XL).

Donatie goede doel

Voor het achtste jaar op rij is Right To Play het officiële goede doel van de Dam tot Damloop. Right To Play is een internationale organisatie met sport- en speelprogramma’s voor kinderen in 16 landen in Afrika, het Midden-Oosten en Azië. De programma’s dragen bij aan plezier, ontwikkeling en perspectief. Met circa 15.000 vrijwillige lokale coaches en begeleiders bereikt Right To Play wekelijks meer dan 1 miljoen kinderen. Klik hier voor meer informatie.

Medaille graveren

Alle deelnemers ontvangen na de finish een unieke herinneringsmedaille. Wil je deze medaille nog specialer laten maken? Dan kun je na afloop bij de graveer-stand in Sporthal De Struijck jouw naam en prestatie achterop de medaille laten graveren door middel van een laser. Als je vooraf de medaille gravering bestelt, kost deze optie € 7,00. Wanneer je dit vooraf hebt besteld, staat dit aangegeven op je startnummer in de vorm van een kleine medaille. Wanneer je ter plekke beslist om jouw medaille te laten graveren, dan betaal je € 8,50. Deze optie is alleen beschikbaar voor deelnemers aan de 10 en 5 Engelse Mijl.

Het graveren van medailles in Sporthal De Struijck kan tussen de volgende tijden:

  • Zaterdag: 19.45 – 23.30 uur
  • Zondag: 11.15 – 18.00 uur

Deelnemers aan de Mini Dam tot Damlopen kunnen hun medaille personaliseren door een medaille inleg te bestellen. Dit is een origineel gegraveerd plaatje met daarop jouw naam en tijd en krijg je na afloop thuisgestuurd. Wanneer je de medaille inleg vooraf bestelt via het inschrijfformulier, zijn de kosten € 5,50 per stuk. Ben je al ingeschreven, maar wil je de medaille inleg alsnog bestellen? Dan kun je hier voor € 6,50 een nabestelling plaatsen.

SMS Service

Wil je meteen de doorkomsttijden weten van een deelnemer? MYLAPS biedt je die mogelijkheid met de MYLAPS SMS Service. Bekijk hier meer informatie.

Lid worden Le Champion

Ben jij een échte hardloopfan en wil jij meedoen aan de gaafste hardloopevenementen? Word dan lid van Le Champion en ontvang vier keer per jaar het Le Champion magazine en korting bij diverse speciaalzaken. Daarnaast kun jij als Le Champion lid vervroegd inschrijven voor de Dam tot Damloop en vooraan starten. Bekijk hier alle informatie over lid worden.