Inschrijven en tarieven

Op zaterdagavond 16 en zondag 17 september vindt de 37e editie van de Dam tot Dam Businessloop plaats! Hét hardloopevenement waar jij en je collega’s kunnen laten zien welke prestaties jullie, naast goed werk natuurlijk, nog meer kunnen leveren. Van samen presteren op kantoor, naar samen trainen voor de 5 of 10 Engelse Mijl. Van samen starten in Amsterdam naar samen over de finish in Zaandam. Van koffie op de zaak naar het feestje in het Dam tot Dam Park waar jullie je sportieve prestaties kunnen vieren.


Van samen hard werken, naar samen hardlopen

Inschrijven

De inschrijving voor de 37e editie van de Damloop by night en Dam tot Damloop gaat gefaseerd van start.

  • Business en goede doelen | vanaf maandag 3 april t/m 17 april 
  • Regulier | vanaf dinsdag 18 april
Businessteam 10 Engelse Mijl € 577,50 (excl. BTW)

Houd mij op de hoogte
Businessteam 5 Engelse Mijl € 440,- (excl. BTW)

Houd mij op de hoogte
Brochure Businessloop
Nieuwsgierig naar de voordelen?

Download dan onze brochure
Informatie over betaling per factuur
Klik in het inschrijfformulier bij het tabblad 'betaling' (onder de gegevens die je hebt ingevuld) het vinkje 'factuuradres opgeven' aan. Vul hier alle gegevens in die op de factuur gewenst zijn. Druk vervolgens op de groene button 'betaal' Je kunt nu kiezen voor de optie 'Bank transfer'. Vul hier het e-mailadres in waar de betaallink naar toe gestuurd moet worden. In deze e-mail staat ook voor wanneer je de betaling voldaan moet hebben, om de startbewijzen definitief af te nemen.

Staffelkorting

Schrijven jullie meer teams in, dan belonen we dat met extra korting. De staffelkorting geldt ook wanneer één bedrijf meerdere teams voor verschillende categorieën en afstanden inschrijft.
Bij afname van 5 t/m 9 teams = 5% korting
Bij afname van 10 t/m 14 teams = 10% korting
Bij afname van 15 teams of meer = 15% korting
*De staffelkorting geldt niet voor clubcardhouders.Goed geregeld met het businesspakket

Met het businesspakket is alles van start tot finish goed geregeld. En dit pakket biedt een aantal voordelen. Zo krijg je een gunstige startpositie bij de 5 en de 10 Engelse Mijl, een teamfoto en exclusief toegang tot de businessfaciliteiten in het Dam tot Dam Park. Ontdek alle extra's en schrijf jouw team nu in voor de Dam tot Damloop of de Damloop by night.
Bevoorrechte startpositie
Medaille
Teamfoto
Dam tot Dam Park

''De jongen uit de postkamer loopt samen met de directeur en verslaat hem in de eindsprint. Functietitels tellen tijdens de Dam tot Damloop voor één dag even niet.''

Voorbereiding met de Atletiekunie

Om verantwoord op de 10 Engelse Mijl te kunnen starten én gezond te kunnen finishen, is voorbereiding essentieel. Hardlopen.nl voor bedrijven – een programma van de Atletiekunie – biedt de oplossing. Wij bieden hardlooptrainingen onder begeleiding van gecertificeerde trainers van de Atletiekunie én een online platform waarmee jouw werknemers ook zelfstandig aan de slag gaan in hun voorbereiding op de Dam tot Damloop. Een combinatie die ervoor zorgt dat werknemers in beweging komen én blijven – vanaf je inschrijving tot en met de finish van de Dam tot Damloop, zonder blessures en mét motivatie voor het vervolg.

Lees meer

Vragen?

Bij vragen of meer informatie over de Dam tot Dam Businessloop, kun je ons een e-mail sturen.