Inschrijven Businessloop

Samen met je collega’s, relaties of klanten meedoen aan de grootste bedrijvenloop ter wereld is absoluut een unieke ervaring. De spanning vlak voor de start, kippenvel als je die duizenden voetstappen hoort in de IJtunnel, de ontelbare aanmoedigingen in Amsterdam-Noord, de ongeëvenaarde sfeer op de Zuiddijk in Zaandam en de laatste zware meters naar de finish. En tenslotte de dag gezamenlijk afsluiten in het Dam tot Dam Park. In jullie eigen hospitality unit of met een drankje voor het podium met livemuziek.

Inschrijven

De inschrijving voor de Dam tot Dam Businessloop van de Dam tot Damloop 2021 is geopend! 
Informatie over betaling per factuur
Klik in het inschrijfformulier bij het tabblad 'betaling' (onder de gegevens die je hebt ingevuld) het vinkje 'factuuradres opgeven' aan. Vul hier alle gegevens in die op de factuur gewenst zijn. Druk vervolgens op de groene button 'betaal' Je kunt nu kiezen voor de optie 'Bank transfer'. Vul hier het e-mailadres in waar de betaallink naar toe gestuurd moet worden. In deze e-mail staat ook voor wanneer je de betaling voldaan moet hebben, om de startbewijzen definitief af te nemen.

Staffelkorting

Bedrijven die meerdere teams afnemen, belonen wij met een korting. Hoe meer teams, hoe hoger de korting. De staffelkorting geldt ook wanneer je teams voor verschillende categorieën en afstanden met elkaar combineert.
Bij afname van 5 t/m 9 teams = 5% korting
Bij afname van 10 t/m 14 teams = 10% korting
Bij afname van 15 teams of meer = 15% korting

Businesspakket

Bij afname van het Businesspakket is alles van start tot finish goed geregeld. Als bedrijf krijg je bij de 10 en 5 Engelse Mijl een gunstige startpositie, een teamfoto en exclusief toegang tot de businessfaciliteiten in het Dam tot Dam Park. Ondek alle extra's en schrijf jouw team in voor de Dam tot Damloop of de Damloop by night.

Bekijk het complete businesspakket

Vragen?

Bij vragen of meer informatie over de Dam tot Dam Businessloop, kun je ons een e-mail sturen.