Nieuws /

Inschrijfdata bekend Dam tot Damloop 2019

De data voor de start van de inschrijving voor het grootste hardloopevenement van Nederland, de Dam tot Damloop, zijn bekend. Le Champion laat net zoals vorig jaar de inschrijving gefaseerd verlopen. De diverse onderdelen gaan op onderstaande momenten van start. Tijdens het Dam tot Dam Weekend op zaterdag 21 en zondag 22 september komen maximaal 65.000 hardlopers in actie.

  • Maandag 18 maart 9.00 uur – Leden Le Champion individueel (alle afstanden)
  • Maandag 18 maart 9.00 uur – Dam tot Dam Businessloop VIP bedrijven
  • Maandag 25 maart 9.00 uur – Dam tot Dam Businessloop reguliere bedrijven
  • Woensdag 10 april 19.00 uur – Dam tot Damloop 10 Engelse Mijl individueel
  • Donderdag 11 april 9.00 uur – Damloop by night 5 Engelse Mijl en Mini Dam tot Damlopen individueel

Vervroegde inschrijving voor leden van Le Champion
Le Champion leden krijgen de mogelijkheid om zich vóór de officiële inschrijvingstermijn van de individuele lopers al aan te melden. Iedereen die gebruik wil maken van deze startgarantie, dient vóór 1 februari 2019 lid te zijn geworden van Le Champion. De gegarandeerde inschrijvingstermijn voor leden is van maandag 18 maart (9.00 uur) t/m maandag 1 april. Bovendien starten alle Le Champion leden tijdens het event in een eigen startvak, vlak na de wedstrijdlopers. Alleen individuele deelnemers komen voor deze voordelen in aanmerking.

Dam tot Dam Businessloop
De Businessloop van de Dam tot Damloop is de grootste ter wereld in zijn soort. Ieder jaar lopen ruim 3.200 teams van zo’n 1.000 bedrijven van Amsterdam naar Zaandam. Bedrijven die in 2018 en/of 2017 hebben deelgenomen, krijgen voorrang op de inschrijving voor de komende editie. De inschrijving voor deze VIP bedrijven is van maandag 18 maart (9.00 uur) t/m zondag 24 maart. Reguliere bedrijven kunnen zich vervolgens vanaf maandag 25 maart (9.00 uur) inschrijven. De Business startbewijzen zijn ieder jaar zeer gewild, dus bedrijven wordt aangeraden zich tijdig aan te melden.

Individuele onderdelen
Het hoofdonderdeel van de Dam tot Damloop, de 10 Engelse Mijl, is al jaren binnen no-time uitverkocht. Wie mee wil doen, moet er dus op tijd bij zijn! De inschrijving voor deze afstand voor individuele lopers gaat op woensdagavond 10 april om 19.00 uur van start. De Damloop by night is inmiddels ook niet meer weg te denken. Deze 5 Engelse Mijl op de vooravond van de Dam tot Damloop. Inschrijven voor dit onderdeel is mogelijk vanaf donderdag 11 april (9.00 uur). Ditzelfde geldt voor de Mini Dam tot Damlopen.

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief