Veelgestelde vragen

Mocht je komend weekend tijdens jouw Dam tot Damloop Home Edition problemen ondervinden, staan wij uiteraard voor je klaar. Op zaterdag en zondag zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 9.00 uur en 15.00 uur (072-5338136). Op de overige tijden zijn wij via de Helpdesk mail te bereiken en doen wij onze uiterste best om je vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Zo kun jij starten met jouw Dam tot Damloop.

Veelgestelde vragen Dam tot Damloop Home Edition

A: De app is sinds 1 september klaar voor gebruik voor de Dam tot Damloop Home Edition. Sinds 1 september kun je je startnummer koppelen aan de Dam tot Damloop app. Op 17 september heb je een e-mail met informatie ontvangen over hoe de live-tracking geactiveerd moet worden. Dit gaat via de app Racemap. Bekijk de uitgebreide instructie.

Q: Ik heb mijn startnummer al gekoppeld aan de Dam tot Damloop app, nu moet ik ook nog een Racemap app downloaden, klopt dit?
Dit klopt inderdaad. De Dam tot Damloop app is er voor alle belangrijke informatie en deze app maakt de koppeling met de Racemap app. De Dam tot Damloop app heeft geen eigen live-tracking, daarom loopt dit via de Racemap app. Racemap stuurt de data, nadat jij gelopen hebt, weer terug naar de Dam tot Damloop app. Belangrijk is dus, dat je de mail van 17 september goed doorleest of bekijk de uitgebreide instructie over het activeren van de live-tracking.

Q: Ik wil met mijn sporthorloge lopen, kan dat?
A: Dat is geen enkel probleem. Loop de run met jouw eigen sporthorloge, je kunt hiervoor elke app gebruiken die je maar wilt. Na afloop kun je jouw gelopen route uploaden in de Racemap app, zodat wij alsnog jouw finishtijd ontvangen. Bekijk hier hoe dat werkt.

Q: Het lukt komend weekend niet om mijn live-tracking te activeren, is er een helpdesk beschikbaar?
A: Uiteraard staan wij ook komend weekend voor je klaar. Op zaterdag en zondag zijn we telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 15.00 uur. De overige tijden zijn we ook via de mail bereikbaar. We doen onze uiterste best om je vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Q: Wat zijn de starttijden van de Dam tot Damloop Home Edition?
A: Je kunt de Dam tot Damloop Home Edition op elke gewenste tijd lopen. We moedigen je wel aan om zaterdag om 20.30 uur te starten en/of zondag om 10.30 uur. Dit zijn namelijk de officiële starttijden van de Damloop by night en Dam tot Damloop.

Zaterdag vindt rond 20.15 uur een officiële warming-up plaats en zondag is deze warming-up rond 10.15 uur. Houd de Facebookpagina in de gaten.

Q: Welke routes kan ik lopen?
A: Je mag zelf weten welke route je loopt, je kunt vanaf elke gewenste locatie starten.

Q: Wanneer ontvang ik mijn medaille?
A: Indien je een medaille hebt besteld wordt deze een week na de Dam tot Damloop Home Edition thuisgestuurd. Indien je je na 13 september hebt ingeschreven ontvang je de medaille in de week van 28 september.

Q: Ik heb me ingeschreven voor de Dam tot Damloop Home Edition, wat nu?
A: Je ontvangt in de week voorafgaand aan het evenement een speciaal pakket. Hierin zit onder andere het startnummer, een eventueel speciaal Home Edition Runningshirt en een Dam tot Dam poster die op het raam geplakt kan worden, om kans te maken op leuke prijzen. De officiële Dam tot Damloop app is sinds 1 september te downloaden. Op 17 september heb je een e-mail met informatie ontvangen over hoe je de live-tracking kunt activeren. Bekijk de uitgebreide instructie over het activeren van de live-tracking

Q: Ik stond ingeschreven voor de afgelaste editie, mag ik gratis deelnemen aan de Home Edition?
A: Hardlopers die stonden ingeschreven voor de afgelaste editie en geen restitutie hebben ontvangen, mogen gratis meedoen aan de Home Edition. Deelnemers worden hierover persoonlijk geïnformeerd.

Q: Ik ben lid van Le Champion, mag ik gratis deelnemen aan de Home Edition?
A: Leden van Le Champion, welke hun inschrijving niet hebben geannuleerd en hun inschrijfgeld niet teruggekregen hebben, mogen gratis deelnemen aan de Home Edition. Deelnemers worden hierover persoonlijk geïnformeerd.

Leden van Le Champion, welke hun inschrijving hebben geannuleerd en hun inschrijfgeld teruggekregen hebben, dienen te betalen voor de Home Edition.

Q: Tot wanneer kan ik inschrijven?
A: De inschrijving is sinds 16 september gesloten.

Q: Hoe ziet mijn startnummer eruit?
A: Tot 1 september wordt jouw startnummer fysiek thuisgestuurd. Indien je je na 1 september inschrijft ontvang je je startnummer digitaal via de mail. Deze ontvang je op 17 september.

Q: Wat zijn de inschrijfkosten en wat krijg ik ervoor terug?
A: Individueel pakket voor € 8,-
– Gepersonaliseerd startnummer thuisgestuurd
– Gebruik van Dam tot Damloop app
– Live tracking (ook voor jouw supporters) beschikbaar vanaf 1 september.
– Jouw uitslag op de uitslagenpagina
– Finish certificaat
– 3 maanden gratis premium account bij Runkeeper Go
– Tips & tricks ter voorbereiding op jouw 5 of 10 Engelse Mijl

Optioneel:
Speciaal Home Edition running shirt (€ 19,95)
Medaille (€ 4,50)

Business en goede doelen pakket voor €200,- excl. BTW
– 10 gepersonaliseerde startnummers verstuurd naar opgegeven aders
– Gebruik van de Dam tot Damloop app
– De organisatienaam op de startnummers
– Live tracking (ook voor jullie supporters)
– Jullie uitslagen op de uitslagenpagina voor businessteams
– Finish certificaat
– Business herinnering – ingelijste foto van businessteams
– 10x medaille
– 3 maanden gratis premium account bij Runkeeper Go
– Tips & tricks ter voorbereiding op jouw 5 of 10 Engelse Mijl

Q: Kan ik mijn afstand nog wijzigen?
A: Nee, dit kon je t/m 31 augustus zelf doen via jouw MyLaps account.

 

Mijn vraag staat er niet tussen
Stuur een e-mail