Media

NH Sport

Tijdens de Dam tot Damloop Home Edition is NH Sport ook in actie. In de voorbereidingsperiode gaat NH Media deelnemers interviewen, houd onze website en social media in de gaten voor de leuke verhalen. In het weekend van 19 en 20 september kun je de Dam tot Damloop Home Edition ook volgen via NH.

Logo NH Sport

 

 

 

 

Loopreizen Radio

Goed nieuws voor de hardlopers! De allereerste Dam tot Damloop ‘Home Edition’. Speciaal voor deze gelegenheid zal Loopreizen Radio op 19 en 20 september worden omgetoverd tot ‘Dam tot Dam Radio’. Tijdens het weekend kunnen lopers hun favoriete nummers aanvragen, bellen met onze Dj’s en hun persoonlijke ervaring live delen op de radio. Tevens zijn er dit weekend via ons radio station ook nog eens leuke prijzen te winnen! Hoe werkt het?

  • Bel of mail Loopreizen Radio direct, een appje via 010-4971133 of mail via tip@loopreizenradio.nl  je kunt Loopreizen ook laten weten wanneer je loopt en dan nemen zij contact met jou op en kom je live in de uitzending. Heb je leuke foto’s tijdens de run stuur ze door via onze app en wij plaatsen ze dan op de Facebookpagina