Goede doel

Ren mee met de Dam tot Damloop en steun MIND Us


MIND Us
Steeds meer jongeren hebben mentale problemen. Maar liefst 1 op de 3 jongeren ervaart prestatiedruk, 1 op de 7 jongeren heeft depressieve klachten én praten over mentale problemen is onder jongeren vaak een taboe. Dat moet veranderen! Daarom komt MIND Us in actie. Help je mee?


Maak een actiepagina
Maak een eigen actiepagina aan bij jouw inschrijving. Je ontvangt vervolgens een aparte mail van noreply@supporta.cc. Op deze manier kun je je eenvoudig laten sponsoren door zoveel mogelijk mensen. Heb je nog geen actiepagina gemaakt? Dat kan alsnog via jouw persoonlijke dashboard. 

Kom in actie voor de mentale gezondheid van alle jongeren in ons land. Hoeveel je ophaalt maakt niet uit: elke euro telt! En leuke bijkomstigheid: je start dan in het speciale ‘ASICS x MIND Us startvak', direct achter de businessloop!’ 
Ren als een team
Vorm een team samen met vrienden, collega's of studiegenoten en ren samen voor het goede doel. Als team kun je een grote impact maken terwijl je je inzet voor de mentale gezondheid van jongeren. Maak één actiepagina en laat de deelnemers van jouw team zich individueel inschrijven. Jullie kunnen je team vervolgens eenvoudig laten sponsoren via deze eigen actiepagina. En loop je voor MIND Us, dan start je in het speciale ‘ASICS x MIND Us startvak’, direct achter de businessloop!

Je kunt een actiepagina aanmaken tijdens de inschrijving of later via jouw persoonlijke dashboard. 
Ren mee voor een mentaal gezonde jeugd
Stichting MIND Us bundelt krachten om de mentale gezondheid van jongeren te verbeteren. We zorgen ervoor dat de mentale gezondheid van jongeren de aandacht krijgt die het hard nodig heeft. Samen met jongeren en allerlei partijen in het hele land stimuleren we (vernieuwende) initiatieven die jongeren een platform bieden waar ze zich gezien en gehoord voelen. Op school én in hun vrije tijd online en in de wijk. Zo zet MIND Us zich in om de druk op jongeren te verkleinen én te investeren in hun veerkracht. Hierbij kunnen we jouw hulp heel goed gebruiken!

Hardlopen voor een ander goed doel

Wil jij in actie komen voor een ander goed doel? Maak bij je inschrijving je eigen actiepagina aan voor een door jou gekozen goed doel en laat je sponsoren door familie, vrienden, kennissen en anderen om je deelname aan de Dam tot Damloop nog meer betekenis te geven.
 
Sta je al ingeschreven voor de Dam tot Damloop en wil je alsnog een actiepagina maken? Dat kan via je persoonlijke dashboard. Je vindt de link ook in de bevestigingsmail van je inschrijving.