Mini Dam tot Damlopen

Wil jouw kind ook een keer de Dam tot Damloop beleven? Dat kan tijdens de Mini Dam tot Damloop op zondag 22 september 2019 speciaal voor kinderen van 4 t/m 13 jaar. Start in Zaandam of Amsterdam-Noord en vind een passende afstand voor jouw kind. In Zaandam staan naar verwachting 3.500 kinderen aan de start. En ook in Amsterdam-Noord in het Molenwijkpark wordt er voor zo’n 1.000 kinderen een Mini Dam tot Damloop gehouden.

Mini Dam tot Damloop Zaandam
Houd mij op de hoogte
Mini Dam tot Damloop Molenwijk
Houd mij op de hoogte

Zaandam

Start de Mini Dam tot Damloop in Zaandam vanaf de Burcht en geniet na de finish op de Peperstraat van de  de medaille, flesje water en een tas met diverse cadeautjes. En vergeet ook zeker niet naar het speciale kinderfeest te gaan met veel leuke optredens en kinderactiviteiten. 

Er zijn drie afstanden:

  • 0,6 km (4 t/m 7 jaar)
  • 1,2 km (8 en 9 jaar)
  • 2,2 km (10 t/m 13 jaar)
Meer info Mini Dam tot Damloop Zaandam
Bekijk

Amsterdam-Noord

Ook in Amsterdam vindt er op  zondag 23 september 2018 een Mini Dam tot Damloop plaats. De afdeling Sport van het stadsdeel Amsterdam-Noord organiseert in samenwerking met Le Champion deze miniloop voor alle kinderen uit de omgeving Amsterdam-Noord.

Er zijn twee afstanden:

  • 1,0 km (4 t/m 7 jaar)
  • 1,8 km (8 t/m 13 jaar)
Meer info Mini Dam tot Damloop Amsterdam-Noord
Bekijk

Right to Play

Voor heel veel kinderen is het niet vanzelfsprekend om te sporten en te spelen. Daarom organiseert internationale organisatie Right To Play wekelijks sport- en speelprogramma’s voor 1,9 miljoen kinderen in Afrika, Azië en het Midden-Oosten. Een belangrijke missie vinden wij van Le Champion. Vandaar dat we Right To Play steunen via de Mini Dam tot Damloop. En dat betekent voor jou als deelnemer heel veel leuks!

Loop een tikkie harder en maak kans op mooie prijzen
In jouw starterspakket die je thuisgestuurd krijgt via de post, vind je een kaart van Right To Play Met deze kaart kun je geld ophalen. Vraag aan 10 mensen of ze jouw Mini Dam tot Damloop willen sponsoren met een euro. Denk aan opa’s, oma’s, papa’s, mama’s, of je beste vriend of vriendin. Plak deze euro’s goed vast op de kaart en lever de kaart in op 23 september bij de Right To Play kraam. Met jouw 10 euro’s kunnen leeftijdsgenootjes 2,5 maand meedoen aan de sport- en speelprogramma’s van Right To Play.

Als je meedoet, maak je kans op mooie prijzen!

Hoofdprijs: Coole sportoutfit van ASICS
Andere prijzen:
– 3x ASICS hardloopschoenen
– 10 Right To Play speelpakketten
– 10 startbewijzen Mini Dam tot Damloop 2019

Kaart niet ontvangen? Je kunt deze ook downloaden en zelf printen. Download de kaart 

Gratis T-shirt
Voordat je begint aan de Mini Dam tot Damloop, kun je bij de Right To Play kraam op De Burcht ook een mooi Damloop-T-shirt ophalen. Deze stelt ASICS gratis ter beschikking. Samen lopen we harder voor kinderen voor wie spelen niet vanzelfsprekend is. Hoe mooi is dat? Enne, vergeet niet op tijd je T-shirt op te halen!

Kleurplatenwedstrijd

Wist je dat jouw kind ook nog eens in de prijzen kan vallen tijdens de Mini Dam tot Damloop met zijn of haar tekenkunsten? Bekijk hoe jouw kleine Picasso mee kan doen aan de Mini Dam tot Dam Kleurplatenwedstrijd. 

Mini Dam tot Damloop Clinics

Wil je jouw kinderen zo goed mogelijk voorbereiden op de Mini Dam tot Damloop? Leer dan alles over looptechniek en warming-up tijdens de Mini Dam tot Damloop Clinics. 

Kinderfeest op de Burcht

Na een onvergetelijke Mini Run, een medaille om op school te laten zien en even bijkomen met een flesje drinken is het tijd voor het echte kinderfeest! Laat jouw kind(eren) genieten van sportieve activiteiten zoals tafelvoetbal, rennen over de stormbaan of dansen bij leuke kinderoptredens. Vind in het volledige programma welke activiteit jouw kind echt niet kan missen tijdens het Dam tot Dam Kinderfeest.