Dam tot Dam Park

Het Dam tot Dam Park is in korte tijd uitgegroeid tot de ‘place to be’! Het Dam tot Dam Park is de centrale plaats waar bedrijventeams, deelnemers en supporters van alle sportieve Dam tot Dam evenementen samenkomen, om hun sportieve prestaties te vieren. Het is de climax van een gezellig en sportief dagje uit!

Het Dam tot Dam park is gelegen in het Burgemeester in ’t Veldpark in Zaandam en is voor iedereen gratis toegankelijk.

ASICS Runningshirts
Het ASICS Dam tot Damloop Runningshirt is op zondag, zolang de voorraad strekt, te koop in het Dam tot Dam Park tot 18.00 uur en bij de organisatiestands bij de start tot 15.00 uur. Het shirt kost € 25,00 per stuk.

Heb je bij jouw inschrijving een shirt besteld, dan krijg je deze in de week voor het evenement thuisbezorgd. Let op! Deze komt apart van jouw deelnemerspakket. Wil je jouw shirt ruilen voor een andere maat, dan kan dit zo lang de voorraad strekt bij de verkoopbalies in het Dam tot Dam Park. Doe je mee aan de Damloop by night? Dan is een shirt bij het inschrijfgeld inbegrepen.

Dam tot Dam Podium
Het Dam tot Dam Park is als festivalterrein ingericht. Centraal staat een groot podium met live optredens van verschillende artiesten en DJ’s. De afgelopen jaren stonden op het podium artiesten als Rigby, Shary-An, Belle Perez en de coverbands Flat Out en I-Dance. Ook dit jaar beloofd het een spetterend muziekspektakel te worden onder leiding van verschillende live optredens.

Het hele weekend open
Het Dam tot Dam Park is zowel op zaterdag als op zondag geopend. Op zaterdag 21 september finishen alle wandelaars van de Dam tot Dam Wandeltocht in het park. De Damloop by night op zaterdagavond finisht net voor het park, waardoor iedereen na afloop zich kan aansluiten bij de afterparty in het park.

Op zondag 22 september is het park al vroeg open voor het ontvangst van de eerste businessteams. De gehele dag bezoeken deelnemers en supporters het Dam tot Dam Park, om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten over de geleverde sportieve prestatie en te genieten van de festivalsfeer. Op zondag worden in het park ook de winnaars van de verschillende wedstrijden en categorieën gehuldigd.

Meetingpoint
Het Dam tot Dam Park (Burgemeester In ’t Veldpark) in Zaandam is tijdens de Damloop by night en de Dam tot Damloop het meetingpoint voor lopers en supporters. Iedereen is van harte welkom om in dit park na te genieten van de geleverde prestaties, onder het genot van een hapje en een drankje.

Het park is op zaterdag geopend van 08.00 tot 23.00 uur en op zondag van 08.00 tot 18.00 uur. Gedurende het weekend is er op het podium live muziek van de bands Popgunn (zaterdag) en Jewelste (zondag). Op zondag worden in het park ook de winnaars van de businessloop gehuldigd. Het park ligt na de finish in het verlengde van het kledinguitgiftegebied. In het park zijn honden verboden.

Business & hospitality 
Doe je mee aan de Dam tot Dam Businessloop? Dan kun je in het Dam tot Dam Park gebruikmaken van exclusieve faciliteiten. Direct na het kledinguitgiftegebied kun je in het park jouw collega’s, relaties en supporters ontmoeten. Een locatie met live muziek, eigentijdse horeca, aantrekkelijke hospitality mogelijkheden voor bedrijven en overige voorzieningen zoals een verkleedtent met massage. Dit alles is te beleven vanuit een eigen corporate VIP-unit, die op maat kan worden gereserveerd. Het hospitality aanbod is te vinden op www.damtotdampark.nl.

 

 

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief