Dam tot Dam Park

Het Dam tot Dam Park is in korte tijd uitgegroeid tot de place to be! Het park is de centrale plaats waar bedrijventeams, deelnemers en supporters van alle Dam tot Dam evenementen samenkomen, om hun sportieve prestaties te vieren.

Bekijk hier de brochure van het Dam tot Dam Park

Het hele weekend open

Het Dam tot Dam Park is zowel op zaterdag (van 8.00 tot 0.30 uur) als zondag (van 8.00 tot 18.00 uur) geopend. Op zaterdag finishen alle wandelaars van de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht in het park en na afloop van de Damloop by night sluit iedereen zich hier aan bij de afterparty.
Op zondag is het park al vroeg open voor het ontvangst van de eerste businessteams. De gehele dag bezoeken deelnemers en supporters het Dam tot Dam Park, om elkaar voor de start te ontmoeten en om na afloop onder het genot van een hapje en een drankje na te praten over de geleverde sportieve prestaties. Op zondag worden in het park ook de winnaars van de Dam tot Dam Businessloop en verschillende wedstrijdcategorieën gehuldigd.
Het Dam tot Dam Park is als festivalterrein ingericht. Centraal staat een groot podium met optredens van verschillende artiesten en DJ’s. Ook dit jaar belooft het een spetterend muziekspektakel te worden onder leiding van verschillende live optredens.