• Nieuws
  • Dam tot Dam Kick-off Clinic powered by ASICS en Run2Day

Dam tot Dam Kick-off Clinic powered by ASICS en Run2Day

De start van de inschrijving voor individuele deelnemers aan de Dam tot Damloop staat natuurlijk al met hoofdletters in jouw agenda genoteerd. WOENSDAGAVOND 10 APRIL is hét moment om jouw startbewijs voor het meest populaire hardloopevenement van Nederland veilig te stellen. De startnummers voor de 10 Engelse Mijl zijn ieder jaar namelijk binnen no-time uitverkocht.

Dit jaar trappen we de start van de inschrijving af met een exclusieve Kick-off Clinic, powered by ASICS en Run2Day. Maximaal 50 lopers kunnen op woensdagavond 3 april meedoen aan dit unieke event. Onder leiding van ASICS FrontRunner teamcaptain en oud-olympiër Robert Lathouwers, klinkt om klokslag 19.00 uur het startschot van de clinic vanuit het centrum van Zaandam. Precies een week voor de start van de inschrijving. Samen met onze partners ASICS en Run2Day willen we jou namelijk nog meer gaan motiveren en inspireren op weg naar jouw doel: de Dam tot Damloop op 22 september 2019.

Deelname aan de Dam tot Dam Kick-off Clinic is ook direct jouw kans om verzekerd te zijn van deelname aan de 10 Engelse Mijl. Dat betekent geen stress achter je computer! De 50 lopers die zich inschrijven voor de Kick-Off Clinic zijn als eerste van Nederland verzekerd van een startbewijs. Het Kick-Off pakket bevat bovendien een limited edition event shirt van ASICS (t.w.v. € 29,95). Voor dit alles betaal je slechts € 36,00.

Wil jij hier op 3 april bij zijn? Wees er dan snel bij! Alleen de eerste 50 lopers die zich vanaf a.s. maandag 18 maart 9.00 uur inschrijven, krijgen de kans om bij deze exclusieve kick-off clinic aanwezig te zijn.

Nog even alles op een rijtje:

Wat: Dam tot Dam Kick-off Clinic powered by ASICS en Run2Day

Wanneer: Woensdagavond 3 april om 19.00 uur

Waar: Inntel Hotels Amsterdam Zaandam, Provincialeweg 102, 1506 MD, Zaandam

Wie: Maximaal 50 lopers

Kosten: € 36,00 per persoon (inclusief deelname kick-off clinic, startbewijs 10 Engelse Mijl en Limited edition event shirt van ASICS t.w.v. € 29,95)

Programma:
18.30 uur – Ontvangst bij Inntel Hotels Zaandam Amsterdam
18.50 uur – Welkom door ASICS FrontRunner teamcaptain Robert Lathouwers
19.00 uur – Start Kick-off Clinic
20.00 uur – Finish met een hapje/drankje