• Dam tot Dam Goede Doelen Club

Dam tot Dam Goede Doelen Club

Opzet

De doelstelling is om zoveel mogelijk verschillende goede doelen actief bij de Dam tot Damloop te betrekken. Dat lukt elk jaar beter getuige de ruim één miljoen euro die bijna 97 goede doelen afgelopen jaar op hun rekening mochten bijschrijven. Le Champion biedt goede doelen de kans om zich met teams aan te melden voor de Dam tot Dam Goede Doelen Club. In deze Goede Doelen Club wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende clubcards, namelijk:

  • Platinum clubcard (beschikbaar voor 1 goed doel > Right To Play in 2020)
  • Gold clubcard (beschikbaar voor 6 goede doelen)
  • Silver clubcard (beschikbaar voor 12 goede doelen)
  • Bronze clubcard (beschikbaar voor 24 goede doelen). 

Dam tot Dam Goede DoelenDe goede doelen kunnen de startplaatsen in deze teams ter beschikking stellen aan lopers die voor het goede doel willen deelnemen aan de Dam tot Damloop. Als voorwaarde voor deelname in een goede doelen team kan het goede doel een minimum grens stellen aan het sponsorgeld dat op gehaald moet worden. Elk goed doel is vrij deze minimum grens te bepalen. We raden echter aan deze grens niet te hoog te stellen, zodat het lopen voor het goede doel laagdrempelig blijft. De goede doelen regelen zelf de inschrijving van de teams (zelfde principe als bij businessloop) en haar deelnemers. Ook regelen zij zelf de incasso van de sponsorgelden, die de deelnemers bij elkaar lopen. Goede doelen schrijven daarvoor eerst de teams in en kunnen later middels een toegangscode zelf de lopers in de inschrijvingsmodule uitnodigen.

Ieder goed doel mag maximaal 35 teams inschrijven voor de 10 EM bij het goede doelen programma. Dit is inclusief de teams van de clubcard. Wil je als goed doel meer dan 35 teams inschrijven, dan is inschrijving van teams via de reguliere Businessloop wel mogelijk.

Voordelen clubcard

Zekerheid van startnummers voor een periode van 3 jaar, voordelige tarieven, vergroting van de naamsbekendheid van het goede doel en een gunstige startpositie. Benieuwd naar de vele voordelen bij deelname aan de Dam tot Dam Goede Doelen Club? 

Voordelen clubcard
Klik hier
Annuleringsvoorwaarden Dam tot Dam Goede Doelen Club
Klik hier

Overige informatie

Contactpersoon
Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de Dam tot Dam Goede Doelen Club? Neem dan contact op met Megan Boon. U kunt haar van maandag t/m vrijdag op kantooruren bereiken via megan.boon@lechampion of 072-5660127.

Teamkleding
Elk goed doel krijgt twee gratis 10 EM ASICS Dam tot Damloop Runningshirts. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om bij inschrijving extra ASICS Dam tot Damloop Runningshirts te bestellen.

Alle deelnemers die voor een goed doel lopen, kunnen shirts dragen met promotie van het betreffende goede doel. Op deze manier krijgt het goede doel extra exposure en zijn de lopers herkenbaar voor het publiek. Mocht je interesse hebben in een speciaal shirt voor jouw goede doel, kun je informatie vinden bij Run2Day via www.run2day.nl/teamkleding. Natuurlijk is het ook mogelijk om een email te sturen naar teamkleding@run2day.nl.

Werf fondsen via Pifworld
Pifworld is het online platform waar deelnemers makkelijk voor jouw goede doel in actie kunnen komen. Maar er kan nog veel meer. Jij als non-profit kan makkelijk projecten en events toevoegen, een community om je organisatie bouwen, vacatures plaatsen en samenwerken met scholen en bedrijven.

Maak gratis jullie non-profit pagina aan via https://www.pifworld.com/nl. Zo kunnen jullie deelnemers direct in actie komen. Via Pifworld gaan alle donaties direct door naar de non-profit organisatie. Wij helpen je graag – neem voor meer informatie of vragen gerust contact op met Harmen via harmen@pifworld.com.

Clinics en hospitality mogelijkheden
Kijk hier voor meer informatie over clinics en hier voor informatie over hospitality mogelijkheden.

Andere evenementen van Le Champion

Naast het hardlopen, kan je via Le Champion ook fietsen en wandelen voor het goede doel. Ook bij de BinckBank Dam tot Dam FietsClassic en de Dam tot Dam Wandeltocht is het daarom voor iedere deelnemer mogelijk zich in te zetten voor het goede doel. 

BinckBank Dam tot Dam FietsClassic
Meer informatie
Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht
Meer informatie