Busreizen

Uitgerust en onbezorgd naar de Dam tot Damloop? Boek dan binnenkort een stoel in één van de luxe touringcars die jou naar Amsterdam brengt. Je wordt afgezet bij P+R HoogTij, vanaf hier kun je met de pendelbus naar Amsterdam Centraal Station. De touringcars zijn voorzien van alle gemakken zoals luxe verstelbare stoelen, toilet, TV en climate control. Na afloop van het evenement staan de luxe touringcars weer voor je klaar om jou naar huis te brengen. Vanaf het Dam tot Dam Park kunnen deelnemers met de pendelbus terug naar HoogTij en vervolgs staat de bus daar klaar voor de terugreis. De busreis kan doorgang vinden als er minimaal 30 personen zich hebben aangemeld voor een opstapplaats.

Staat jouw opstapplaats er dan niet tussen en ben je met een groep van meer dan 10 personen? Neem dan contact op met Pouw Vervoer en vraag naar de mogelijkheden: 030 - 68 68 305.

Klimaatneutraal naar het evenement
Pouw Vervoer verkleint haar CO2-voetafdruk door klimaatneutraal te rijden. Alle voertuigen rijden, als eerste touringcarbedrijf van Nederland, CO2-Emissie neutraal! De uitstoot van CO2 heet 'CO2-emissie'. Om de CO2-voetafdruk te verkleinen, wordt er zo zuinig mogelijk gereden door de training ‘het nieuwe rijden’. Daarnaast wordt op basis van het aantal verbruikte liters diesel de CO2-emissie gecompenseerd door te investeren in gecertificeerde, duurzame energieprojecten. Deze CO2 compensatie levert per saldo een CO2-neutrale brandstof op.
Bekijk hier meer informatie over specifieke aankomsttijden en boek alvast jouw busreis. Zo ben je verzekerd van een plekje in de bus.

Aankomsttijd 09:15
Aankomsttijd 10:30
Aankomsttijd 11:45 
Aankomsttijd 13:00
De officiële starttijden worden in augustus bekend gemaakt. Start je in het Le Champion leden vak? Dan start je tussen 10.45 en 11.15 uur. Doe je mee aan de Businessloop? Dan start je tussen 11.15 en 13.15 uur. Individuele deelnemers starten 's middags tussen 13.30 en 15.00 uur.

Onderstaande aankomsttijden zijn op basis van aankomst bij de P+R locatie Hoogtij. Houdt vanaf daar rekening met minimaal een uur voor je reis naar Amsterdam Centraal Station en het inleveren van je kledingtas voorafgaand aan de start.