Teamkleding

Doet een team van jouw bedrijf mee aan de Businessloop? Dan is het wellicht een leuk idee om het team te kleden in speciale T-shirts met daarop de bedrijfsnaam. Op deze manier krijgt je bedrijf extra exposure en zijn de lopers herkenbaar voor het publiek. De Dam tot Damloop wordt op TV uitgezonden en de speaker bij de start en finish noemt regelmatig de namen van bedrijven, die op de shirts van deelnemers prijken. Bovendien voelen de lopers zich meer onderdeel van een team als zij hetzelfde shirt dragen.

Op zoek naar teamkleding
?
alfadelta-websiteGa dan naar Run2Day! Voor alle bedrijven, klein of groot, kan Run2Day teamkleding voor de Dam tot Damloop verzorgen. Zij leveren alleen 100% functionele teamkleding, van minder bekende, goedkopere merken tot gerenommeerde merken als ASICS, Nike, adidas en Craft. Kleding wordt geleverd inclusief de gewenste bedrukking. Tevens kan de teamkleding in de eigen bedrijfshuisstijl worden gemaakt. Run2Day zorgt hierbij niet alleen voor passend advies, kwaliteit en tijdige levering, maar ook voor concurrerende prijzen en kortingen bij alle Run2Day winkels.

Kortingsbonnen voor jouw personeel
Bij aanschaf van teamkleding voor jouw personeel geeft Run2Day voor elk personeelslid die meeloopt met de Damloop, een € 20,- kortingsbon op de aanschaf van nieuwe hardloopschoen te besteden in één van de Run2Day winkels in Nederland. De bon is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen.

Interesse? Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan bij Run2Day en mail naar teamkleding@run2day.nl. Zie www.run2day.nl/teamkleding voor meer informatie.

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief