• Businessloop

Businessloop

Voorinschrijving VIP bedrijven geopend
Inschrijven

Samen met je collega’s, relaties of klanten meedoen aan de grootste bedrijvenloop ter wereld is absoluut een unieke ervaring. De spanning vlak voor de start, kippenvel als je die duizenden voetstappen hoort in de IJtunnel, de ontelbare aanmoedigingen in Amsterdam-Noord, de ongeëvenaarde sfeer op de Zuiddijk in Zaandam en de laatste zware meters naar de finish. En tenslotte de dag gezamenlijk afsluiten in het Dam tot Dam Park. In jullie eigen hospitality unit of met een drankje voor het podium met livemuziek.

Dam tot Dam BusinessloopExclusieve voorinschrijving geopend
Heeft jouw bedrijf in de afgelopen drie jaar één of meerdere keren meegedaan aan de Dam tot Dam Businessloop? Dan krijgen jullie de mogelijkheid om eerder in te schrijven voor de komende editie. De speciale VIP inschrijving is geopend t/m maandag 30 maart 2020.

De reguliere inschrijving opent op maandag 6 april 2020 om 9.00 uur. 

Business voordelen:

 • Fitte en vitale werknemers
 • Teamfoto voor de start
 • Speciale Business startvakken
 • Toegang tot de businessfaciliteiten in het Dam tot Dam Park na de finish

Tarieven

Voor de 10 Engelse Mijl Businessloop is er een wedstrijd- en recreatiecategorie. Deelname is mogelijk met teams van minimaal vijf en maximaal tien personen. Het aantal teams dat je inschrijft, is ongelimiteerd.

Business 10 EM eerste team € 565,00
Inschrijven
Business 10 EM volgende team(s) € 415,00
Inschrijven
Business 5 EM eerste team € 515,00
Inschrijven
Business 5 EM volgende team(s) € 400,00
Inschrijven

Per aanmelding voor de Businessloop betaal je het hoge tarief. Indien je voor jouw bedrijf tweemaal het inschrijfformulier invult, betaal je dus twee keer het hoge tarief. Zorg er dus voor dat je bent ingelogd met je account om gebruik te maken van het lage tarief. Het is niet mogelijk om twee verschillende aanmeldingen van hetzelfde bedrijf samen te voegen tot één aanmelding. De tarieven voor de Businessloop zijn exclusief 21% BTW.

Belangrijke informatie inschrijfprocedure

Een aantal belangrijke punten met betrekking tot de inschrijfprocedure:

 • Zorg dat je de officiële schrijfwijze van het bedrijf hanteert, deze komt namelijk op de factuur en de startnummers. Let op! De schrijfwijze van de naam van het bedrijf kan NIET meer gewijzigd worden, nadat de teams zijn aangemeld en de factuur door het inschrijfsysteem automatisch is aangemaakt;
 • Betaling is mogelijk via iDEAL of via een factuur. Bij stap 5 in de inschrijfmodule kun je kiezen voor de gewenste betaalmethode;
 • Pas nadat het inschrijfgeld binnen 21 dagen is voldaan, is de deelname definitief. Indien je direct met iDEAL betaalt, is je inschrijving definitief;
 • Betalingskenmerk: het betalingskenmerk/PO-nummer kun je in het inschrijfformulier invullen in het veld ‘betalingskenmerk’. Helaas is het niet mogelijk om het betalingskenmerk later nog toe te voegen aan de factuur.
 • Na inschrijving ontvang je per e-mail een bevestiging en een toegangscode, waarmee je jouw lopers kunt uitnodigen om deel te nemen in het team;
 • De gegevens van de deelnemers hoef je dus niet paraat te hebben bij de inschrijving;
 • De namen kunnen tot 18 september 11.59 uur worden ingevoerd en gewijzigd.

Businesspakket

Bij afname van het Businesspakket kun je rekenen op een aantal extra’s, zoals een bevoorrechte startpositie, een teamfoto en exclusief toegang tot de businessfaciliteiten in het Dam tot Dam Park. Bekijk hier het complete businesspakket.

Wil je liever met collega’s meedoen bij de Damloop by night? Bij afname van het Businesspakket voor de 5 Engelse Mijl kun je ook rekenen op een aantal extra’s, zoals een bevoorrechte startpositie en een teamfoto. Bekijk hier het complete 5 Engelse Mijl businesspakket.

Met jouw bedrijf deelnemen aan een goede doelen team

Ook bedrijven kunnen gesponsord meelopen in een goede doelen team. Bundel de krachten en zorg samen voor een nog groter resultaat! Als goede doelen loper heb je bovendien recht op dezelfde voordelen als bij de Dam tot Dam Businessloop.

Kies een goed doel uit!
Klik hier

Nog vragen?

Bij vragen of meer informatie over de Dam tot Dam Businessloop kun je een e-mail sturen naar businessloop@lechampion.nl.