Businessloop

Dam tot Damloop 2016

Samen met je collega’s, relaties of klanten meedoen aan de grootste bedrijvenloop ter wereld is absoluut een unieke ervaring! Het is niet voor niks dat iedere hardloopliefhebber dit loopspektakel wil meemaken. De spanning vlak voor de start, kippenvel op je armen als je die duizenden voetstappen hoort in de IJtunnel, de ontelbare aanmoedigingen in Amsterdam-Noord, de ongeëvenaarde sfeer op de Zuiddijk in Zaandam en de laatste zware meters naar de finish. En tenslotte de dag gezamenlijk afsluiten in het Dam tot Dam Park. In jullie eigen hospitality unit of met een drankje voor het podium met livemuziek.

Steeds meer organisaties investeren in gezond en energiek personeel. Fitte werknemers zijn productiever en melden zich minder vaak ziek. En vergeet vooral ook niet de verhoogde betrokkenheid bij het bedrijf. Samen trainen voor de Dam tot Damloop, of het nou met de directeur is of iemand van de werkvloer, schept een band. Denk eens aan de verhalen die op maandagmorgen gedeeld zullen worden bij de koffieautomaat. De saamhorigheid, maar ook de onderlinge rivaliteit. Dat kan de Dam tot Dam Businessloop ook voor jouw bedrijf betekenen. Ga jij samen met je collega’s dit hardloopavontuur aan?

Inschrijven
De Businessloop 10 Engelse Mijl is uitverkocht. Voor de 5 Engelse Mijl zijn nog voldoende Businessteams beschikbaar.

Klik hier voor het inschrijfformulier

Inschrijven voor de Businessloop is mogelijk met teams van minimaal vijf en maximaal tien personen (meedoen met minder dan vijf personen kan, maar dan wordt het team niet in de teamuitslag opgenomen). Het aantal teams dat je inschrijft is ongelimiteerd. Je kunt kiezen uit de volgende onderdelen:

Meer informatie over de inhoud van het Businesspakket vind je hier.

Tarieven

Wedstrijd Businessloop 10 Engelse Mijl
De kosten bedragen € 565,00 per team; elk volgend team betaalt € 415,00.*
Deze bedragen zijn exclusief 21% BTW, maar worden in de inschrijfmodule inclusief BTW getoond. De uitsplitsing is wel op de factuur terug te vinden.

Recreatie Businessloop 10 Engelse Mijl
De kosten bedragen € 565,00 per team; elk volgend team betaalt € 415,00.*
Deze bedragen zijn exclusief 21% BTW, maar worden in de inschrijfmodule inclusief BTW getoond. De uitsplitsing is wel op de factuur terug te vinden.

Recreatie Businessloop Damloop by night 5 Engelse Mijl
De kosten bedragen € 515,00 per team; elk volgend team betaalt € 400,00.** Bij deelname van een bedrijf aan zowel de 10 Engelse Mijl als de 5 Engelse Mijl bedraagt het inschrijfgeld voor de 5 Engelse Mijl € 400,00 per team. Deze bedragen zijn exclusief 21% BTW en inclusief het ASICS Damloop by night Runningshirt.

*Let op! Per aanmelding betaal je het hoge tarief. Indien je voor jouw bedrijf tweemaal het inschrijfformulier invult, betaal je dus twee keer het hoge tarief. Het is niet mogelijk om twee verschillende aanmeldingen van hetzelfde bedrijf samen te voegen tot één aanmelding. Om in aanmerking te komen voor het lage tarief, dien je in te loggen op het bedrijfsaccount. Ga naar ‘team beheren’ en kies voor de optie ‘maak meerdere teams aan’.

Extra
Elk bedrijf dat meedoet aan de Dam tot Damloop op zondag, heeft de mogelijkheid om bij voorinschrijving extra ASICS Dam tot Damloop Runningshirts te bestellen voor € 19,95 (incl. BTW) per stuk. Doe je mee aan de Damloop by night en wil je, naast het speciale Damloop by night Runningshirt, dat gratis onderdeel uitmaakt van deelname aan de Damloop night, een ASICS Dam tot Damloop Runningshirt kopen, dan kan dit in het weekend van de Dam tot Damloop ter plaatse (zolang de voorraad strekt) voor € 25,- (incl. BTW).

Welke gegevens zijn nodig om in te kunnen schrijven?
De volgende gegevens dien je paraat te hebben bij inschrijving:

  • Van het bedrijf: officiële schrijfwijze van de naam (komt op de factuur, startnummers en in alle publicaties) en het KVK nummer. Let op! De schrijfwijze van de naam van het bedrijf kan NIET meer gewijzigd worden, nadat de teams zijn aangemeld en de factuur door het inschrijfsysteem automatisch is aangemaakt;
  • Van de teamcaptain: alle persoonlijke gegevens;
  • Betalingskenmerk: steeds meer organisaties stellen een betalingskenmerk verplicht. Verlangt jouw organisatie een betalingskenmerk/PO-nummer, zorg dan dat dit op het moment van inschrijven bekend is. Helaas is het niet mogelijk om het betalingskenmerk later nog toe te voegen aan de factuur. Het betalingskenmerk kun je in het inschrijfformulier invullen in het veld ‘betalingskenmerk’.

Overige belangrijke punten!

  • Betaling is mogelijk via IDEAL of via een factuur. Bij stap 5 in de inschrijfmodule kun je kiezen voor deze betaalmethode;
  • Pas nadat het inschrijfgeld binnen 21 dagen is voldaan, is de deelname definitief. Indien je met IDEAL betaalt, is je inschrijving direct definitief;
  • Na inschrijving ontvang je per e-mail een bevestiging en een toegangscode, waarmee je je deelnemers kunt uitnodigen om deel te nemen in het team;
  • De gegevens van de deelnemers hoef je dus niet paraat te hebben bij de inschrijving;
  • De namen kunnen tot 21 september 11.59 uur worden ingevoerd en gewijzigd.

Informatie
Voor meer informatie over de Businessloop: businessloop@lechampion.nl.

Trailer Dam tot Dam Businessloop

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief