• Businessloop

Businessloop

Samen met je collega’s, relaties of klanten meedoen aan de grootste bedrijvenloop ter wereld is absoluut een unieke ervaring. De spanning vlak voor de start, kippenvel als je die duizenden voetstappen hoort in de IJtunnel, de ontelbare aanmoedigingen in Amsterdam-Noord, de ongeëvenaarde sfeer op de Zuiddijk in Zaandam en de laatste zware meters naar de finish. En tenslotte de dag gezamenlijk afsluiten in het Dam tot Dam Park. In jullie eigen hospitality unit of met een drankje voor het podium met livemuziek.

Businesspakket

Bij afname van het Businesspakket kun je rekenen op een aantal extra’s, zoals een bevoorrechte startpositie, een teamfoto en exclusief toegang tot de businessfaciliteiten in het Dam tot Dam Park. Bekijk hier het complete businesspakket.

Wil je liever met collega’s meedoen bij de Damloop by night? Bij afname van het Businesspakket voor de 5 Engelse Mijl kun je ook rekenen op een aantal extra’s, zoals een bevoorrechte startpositie en een teamfoto. Bekijk hier het complete 5 Engelse Mijl businesspakket.

Met jouw bedrijf deelnemen aan een goede doelen team

Ook bedrijven kunnen gesponsord meelopen in een goede doelen team. Bundel de krachten en zorg samen voor een nog groter resultaat! Als goede doelen loper heb je bovendien recht op dezelfde voordelen als bij de Dam tot Dam Businessloop.

Kies een goed doel uit!
Klik hier

Nog vragen?

Bij vragen of meer informatie over de Dam tot Dam Businessloop kun je een e-mail sturen naar businessloop@lechampion.nl.