• Businessloop

Businessloop

Wil jij samen met jouw team(s) de Dam tot Dam Businessloop beleven op zaterdag 19 of zondag 20 september 2020? Zet de inschrijfdatum dan nu alvast in jouw agenda, zodat jullie verzekerd zijn van een onvergetelijk én sportief teamuitje.

Dam tot Dam BusinessloopDe reguliere inschrijving opent op maandag 6 april 2020 om 9.00 uur. 

In 2019 en/of 2018 ook deelgenomen? 
Dan krijgen jullie de exclusieve kans om eerder in de schrijven voor de Dam tot Dam Businessloop dan de rest van Nederland. De speciale VIP inschrijving is geopend van maandag 16 t/m maandag 30 maart 2020.

Business voordelen:

 • Fitte en vitale werknemers
 • Direct ’s ochtends starten na de toplopers
 • Teamfoto voor de start
 • Toegang tot de businessfaciliteiten in het Dam tot Dam Park na de finish

Tarieven

Voor de 10 Engelse Mijl Businessloop is er een wedstrijd- en recreatiecategorie. Deelname is mogelijk met teams van minimaal vijf en maximaal tien personen. Het aantal teams dat je inschrijft, is ongelimiteerd.

Business 10 EM eerste team € 565,00
Bekijk het pakket
Business 10 EM volgende team(s) € 415,00
Bekijk het pakket
Business 5 EM eerste team € 515,00
Bekijk het pakket
Business 5 EM volgende team(s) € 400,00
Bekijk het pakket

Per aanmelding voor de Businessloop betaal je het hoge tarief. Indien je voor jouw bedrijf tweemaal het inschrijfformulier invult, betaal je dus twee keer het hoge tarief. Zorg er dus voor dat je bent ingelogd met je account om gebruik te maken van het lage tarief. Het is niet mogelijk om twee verschillende aanmeldingen van hetzelfde bedrijf samen te voegen tot één aanmelding. De tarieven voor de Businessloop zijn exclusief 21% BTW.

Belangrijke informatie inschrijfprocedure

Een aantal belangrijke punten met betrekking tot de inschrijfprocedure:

 • Zorg dat je de officiële schrijfwijze van het bedrijf hanteert, deze komt namelijk op de factuur en de startnummers. Let op! De schrijfwijze van de naam van het bedrijf kan NIET meer gewijzigd worden, nadat de teams zijn aangemeld en de factuur door het inschrijfsysteem automatisch is aangemaakt;
 • Betaling is mogelijk via iDEAL of via een factuur. Bij stap 5 in de inschrijfmodule kun je kiezen voor de gewenste betaalmethode;
 • Pas nadat het inschrijfgeld binnen 21 dagen is voldaan, is de deelname definitief. Indien je direct met iDEAL betaalt, is je inschrijving definitief;
 • Betalingskenmerk: het betalingskenmerk/PO-nummer kun je in het inschrijfformulier invullen in het veld ‘betalingskenmerk’. Helaas is het niet mogelijk om het betalingskenmerk later nog toe te voegen aan de factuur.
 • Na inschrijving ontvang je per e-mail een bevestiging en een toegangscode, waarmee je jouw lopers kunt uitnodigen om deel te nemen in het team;
 • De gegevens van de deelnemers hoef je dus niet paraat te hebben bij de inschrijving;
 • De namen kunnen tot 18 september 11.59 uur worden ingevoerd en gewijzigd.

Businesspakket

Bij afname van het Businesspakket kun je rekenen op een aantal extra’s, zoals een bevoorrechte startpositie, een teamfoto en exclusief toegang tot de businessfaciliteiten in het Dam tot Dam Park. Bekijk hier het complete businesspakket.

Wil je liever met collega’s meedoen bij de Damloop by night? Bij afname van het Businesspakket voor de 5 Engelse Mijl kun je ook rekenen op een aantal extra’s, zoals een bevoorrechte startpositie en een teamfoto. Bekijk hier het complete 5 Engelse Mijl businesspakket.

Met jouw bedrijf deelnemen aan een goede doelen team

Ook bedrijven kunnen gesponsord lopen in een goede doelen team. Lopen in een goede doelen team levert je – naast de steun voor het goede doel – een groot aantal extra voordelen op. Zo ben je niet afhankelijk van de drukte bij de reguliere inschrijving, omdat een groot aantal goede doelen voor meerdere jaren verzekerd is van startbewijzen. Daarnaast krijg je o.a. een bevoorrechte startpositie (voor de grote massa!), een teamfoto en toegang tot de exclusieve businessfaciliteiten in het Dam tot Dam Park. 

Deelnemen goede doelen team
Meer informatie

Nog vragen?

Bij vragen of een verzoek voor meer informatie over de Dam tot Dam Businessloop kan een e-mail gestuurd worden naar businessloop@lechampion.nl.