Business Clinics

Samen met je collega’s in beweging, van supporter tot atleet. Wij bieden jouw bedrijf de mogelijkheid om exclusieve Dam tot Dam Business Clinics af te nemen. Tijdens deze clinics bieden wij je alle tools en professionele begeleiding om samen op een gezonde en vitale wijze de finishstreep te halen.

Energieke clinic

Ga met je team de voorbereidingen voor deelname aan de Dam tot Damloop goed van start met een energieke clinic hardlopen. Tijdens deze eenmalige clinic deelt een trainer alle informatie die nodig is voor een gedegen voorbereiding en een optimaal eindresultaat. De clinic wordt vergezeld met een informatieve mailing achteraf waarin kort alle gegeven informatie nog een keer wordt gedeeld. Tevens zullen wij een aantal recepten meesturen, omdat uit voeding vaak nog de nodige winst te halen valt om je sportieve doel te bereiken.

€ 195,- excl. BTW en reiskosten (reguliere prijs € 225,-)
Hierbij hanteren wij een absolute max. van 20 deelnemers per trainer, maar adviseren wij een max. van 15 deelnemers per trainer te hanteren. 

3 of 6 hardlooptrainingen voor de deur

Gedurende 3 of 6 weken (achtereenvolgens of iedere twee weken) staat er een trainer voor jullie klaar om samen te trainen. De trainingen zijn voor ieder niveau toegankelijk en er zal een introductiepraatje gehouden worden bij de eerste training. Wij zorgen verder voor de inventarisatie van de beschikbaarheid van de deelnemers, de inschrijvingen en het bijhouden van de presentie. Ook wordt er per 3 trainingen een motivatiemailing verstuurd om zo contact te onderhouden met de deelnemers en om de trainingen onder de aandacht te houden.
3 clinics: € 550,- excl. BTW en reiskosten (reguliere prijs € 675,-)
6 clinics: € 975,- excl. BTW en reiskosten (reguliere prijs € 1.350,-)
Hierbij hanteren wij een absolute max. van 20 deelnemers per trainer, maar adviseren wij een max. van 15 deelnemers per trainer te hanteren.

Testimonials

Leonie Verstegen – triatlete en Hardlooptrainster De Atleetfabriek
"Het regent maar dit hindert ons niet, de sfeer is groots, feestelijk en opzwepend. Hier hebben we al deze weken voor getraind. Als collega’s en als team. Wij zijn ASICS, tijdens de race in een roes en cocon, vervuld van dit hoger doel: De Dam tot Damloop. En het is ons gelukt, fit, blessurevrij en tevreden over de finish! 20 weken voor de race mocht ik, trainer van De Atleetfabriek, het ASICS team, de hoofdsponsor van dit mooie event na werktijd begeleiden richting de Dam tot Damloop. Als groep samen trainend, maar differentiërend met oefeningen en afstanden per persoon en fitheid. 'Samen en toch op maat' zodat iedere deelnemer het maximale eruit haalt. Vanuit het ASICS hoofdkantoor lopen we door naar de weilanden en langs de honderden schapen. Mindful en ontspannend, Vijftig squats, tien intervallen, 5 km en terug naar je collega om samen bijvoorbeeld je top drie leukste werkervaringen van deze week te bespreken. Maar dan wel in de plankpositie! Verbinden verbetert het teamgevoel en uiteindelijk je prestaties. Na deze prachtige zonnige zomer was iedereen ruimschoots voorbereid. Voorbereid, omdat we een hecht team waren geworden door elkaar te zien, te stimuleren en te motiveren. De groepswhatsapp ontplofte na iedere training met foto’s, tips, afstanden en interactie. In de trein naar huis, moe maar dik tevreden met deze mooie medailles om onze hals zegt een van de ASICS deelnemers: “Volgend jaar gaan we weer Leonie, het heeft mijn leven nú al veranderd!”.
David Peralta Alegre – deelnemer traject De Atleetfabriek
"Als violist van een toporkest zoals het Nederlands Philharmonisch Orkest, vergelijk ik mijn vak met topsport. Dat is misschien wat mij gemotiveerd heeft om te gaan hardlopen. Er is niets mooier dan je passie te delen met collega’s. Daarom stonden wij met een groep van 10 mensen aan de start van de Dam tot Damloop. Om dat goed voor te bereiden hebben we De Atleetfabriek ingeschakeld en dankzij hen was het een fantastische belevenis. De professionaliteit van de trainers en ook hoe er op onze wensen werd ingespeeld, was ideaal. Het waren trainingen op maat voor een team van topmusici onder leiding van een team van topsporters. Zoals De Atleetfabriek in elkaar zit: met passie en ambitie."