Vrijwilligers

Een groot aantal vrijwilligers is op 22 en 23 september in touw om van de Dam tot Damloop en Damloop by night een succes te maken. Zowel in de voorbereiding als in het weekend zelf zijn honderden vrijwilligers nodig om diverse taken te vervullen.

Net als de lopers beleven ook de vrijwilligers een onvergetelijk evenement. Het enthousiasme van de lopers beleef je mee wanneer je bijvoorbeeld bij het kledingvervoer een taak hebt of langs de kant staat om het verkeer te regelen. Bij de finish en bij de kledinguitgifte neem je talrijke bedankjes in ontvangst en velen beloven volgend jaar weer te komen. Vrijwilliger zijn bij de Dam tot Damloop is daardoor een dankbare taak, waar je zelf ook nog lang aan zult terugdenken.

Je functioneert altijd onder leiding van een coördinator, die er natuurlijk voor zorgt dat je voldoende instructies en ondersteuning krijgt. Vrijwilligers bij de Dam tot Damloop zijn welkom vanaf 16 jaar.

Ben je ook enthousiast geworden en wil je graag vrijwilliger te zijn bij de Dam tot Damloop of de Damloop by night? Meld je aan als vrijwilliger via onderstaande button. In ons inroosteringssysteem kan je zien welke diensten nog beschikbaar zijn en waarop jij je nog kan inroosteren.

Beloning
Iedere vrijwilliger ontvangt een ASICS Runningshirt en een lunch en/of maaltijd. Kom je met je sportclub, buurtvereniging of andere vereniging, met minimaal 10 personen, helpen dan ontvangen jullie een leuke clubkasvergoeding. Wil je je met je vereniging aanmelden? Stuur ons dan een e-mail.

Meld je hier direct aan als vrijwilliger van Le Champion!

Voor verdere vragen neem je contact op via dit formulier.

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief