Vrijwilligers

 

Een groot aantal vrijwilligers is ieder jaar in touw om de Dam tot Damloop en Damloop by night tot een succes te maken. Zowel in de voorbereiding als in het weekend zelf zijn honderden vrijwilligers nodig om diverse taken te vervullen. Net als de lopers beleven ook de vrijwilligers een onvergetelijk evenement. Het enthousiasme van de lopers beleef je mee wanneer je bijvoorbeeld bij het kledingvervoer een taak hebt of langs de kant staat om het verkeer te regelen. Bij de finish en bij de kledinguitgifte neem je talrijke bedankjes in ontvangst en velen beloven volgend jaar weer te komen. Vvrijwilliger zijn bij de Dam tot Damloop is daardoor een dankbare taak, waar je zelf ook nog lang aan zult terugdenken.

Je functioneert altijd onder leiding van een coördinator, die er natuurlijk voor zorgt dat je voldoende instructies en ondersteuning krijgt. Vrijwilligers bij de Dam tot Damloop zijn welkom vanaf 16 jaar.

Ben je ook enthousiast geworden en wil je graag een uitnodiging ontvangen om vrijwilliger te zijn bij één van deze evenementen? Vul dan onderstaand formulier(en) in.

Na je aanmelding ontvang je per post een formulier, waarop je kunt aangeven naar welke taak jouw voorkeur uit gaat. Uiterlijk een week voor het evenement hoor je bij welke taak jij bent ingedeeld en ontvang je daarover meer informatie. Wordt er geen gebruik gemaakt van je aanmelding (wat zelden voorkomt), dan hoor je dat natuurlijk eerder. Ook wordt er contact met je opgenomen indien er voor een bepaalde taak voldoende medewerkers zijn en we een andere taak voor je beschikbaar hebben.

Tot slot ten overvloede: iedere vrijwilliger ontvangt een ASICS Runningshirt en een lunchpakket met consumptiebonnen. En tussentijds zal waar mogelijk voor aanvullende catering worden gezorgd.

Natuurlijk kun je voor vragen altijd terecht bij onze vrijwilligerscoördinator via vrijwilligers@lechampion.nl.

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief