Startnummer met naam

In de week voorafgaand aan het evenement wordt jouw startnummer thuisgestuurd. Op dit startnummer wordt jouw voornaam gedrukt. Zo kun je onderweg aangemoedigd worden door het publiek. Deelnemers die niet in Nederland wonen, wordt het startnummer niet toegestuurd. Zij kunnen hun startnummer ophalen op zondag 18 september van 9.00 tot 13.00 uur in Smits Koffiehuis in Amsterdam.

Overdragen startnummers
Van 9 t/m 16 september 11.59 uur is het mogelijk om jouw startnummer over te dragen aan iemand anders. Je voert via een link op de website het startnummer, de postcode en de geboortedatum in van degene die ingeschreven staat voor de Dam tot Damloop. Vervolgens voer je de naam, het adres en de geboortedatum van de nieuwe loper in. Het overdragen van een startnummer kost € 2,50 per keer. Verzending van het startnummer dient men onderling te regelen.

Let op! Het overdragen van een startnummer is alleen mogelijk met een startnummer van de 10 of 4 Engelse Mijl recreatieloop, niet voor de wedstrijd- en Businessloop. Wedstrijdnummers zijn niet overdraagbaar, gegevens van de Businesslopers kunnen alléén gewijzigd worden door de contactpersoon van het bedrijf.

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

 *
naam@bedrijf.nl