Nieuws /

Nu al recordaantal deelnemers bij de Damloop by night!

Wat een onvoorstelbaar goed nieuws kwamen de dames van de afdeling “Inschrijvingen” ons net vertellen! Op dit moment is namelijk het deelnemersrecord van de Damloop by night al verbroken! Met nog ruim twee maanden te gaan is het record van 2016 met 12.966 deelnemers er nu al aan. De teller is inmiddels de 13.000 runners gepasseerd en we zijn hard op weg naar de limiet van 15.000. Het enthousiasme is verschrikkelijk groot dit jaar voor deze waanzinnige “fun run” over 8 kilometer!

Minder dan 2.000 startnummers te gaan!

We hebben dus nog maar een kleine 2.000 startnummers over voor deze editie van de Damloop by night! Schrijf je snel in als je ook mee wilt doen!

Het parcours van de Damloop by night gaat over 5 Engelse Mijl en gaat voor een deel over het traditionele Dam tot Damloop-parcours en is oogverblindend verlicht. Onderweg geeft de muziek je een extra boost om deze 8 km te voltooien. De finish is bij het Dam tot Dam Park, waar je samen met duizenden andere hardlopers meteen kunt proosten op je behaalde overwinning.

De Damloop by night is met name aantrekkelijk voor beginnende hardlopers, maar is ook super leuk als warming-up voor de 10 Engelse Mijl op zondag.

Aftermovie Damloop by night 2016

Beleef de voorpret en bekijk de aftermovie van de 2016 editie!

 

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief