Nieuws /

Meer Business Teams dan ooit aan de start bij de Damloop by night

De ‘echte’ Dam tot Damloop is al jarenlang populair bij bedrijven. Collega’s die samen met elkaar genieten van het sporten en in een bedrijventeam van start gaan om die 16 kilometer te volbrengen. En dat enthousiasme slaat nu heel hard over op de Damloop by night. Nog nooit hebben zich zoveel Business Teams zich ingeschreven voor deze geweldige loop van 8 kilometer, de avond voor de Dam tot Damloop. De inschrijving is net een paar weken open en nu al is het hoogste aantal Business Teams overschreden en de inschrijving is nog niet eens gesloten!

Samen hardlopen in het donker

Deze run is geweldig voor hardlopers die de 16 kilometer (nog) niet aankunnen en alvast willen proeven hoe geweldig het is om samen deze sport prestatie te leveren! Fun, plezier, geweldige toeschouwers langs het parcours en overal lichteffecten en muziek die je naar de finish brengen. De gezelligheid en saamhorigheid is één van de vele elementen waarom bedrijven ook steeds meer de weg naar de Damloop by night weten te vinden!

Nu al meer dan 10.000 inschrijvingen!

De Damloop by night wordt met het jaar populairder. Niet alleen bij bedrijven, maar ook bij individuele hardlopers. Inmiddels staat de teller al ruim boven de 10.000 inschrijvingen en stevenen we hard op een record aantal deelnemers af. 

Schrijf je in samen met je collega’s!

Schrijf je nu snel in met je collega’s en vorm een bedrijventeam tijdens de Damloop by night. Zeker weten dat jullie het geweldig gaan vinden! Maak een team aan en loop de run of a lifetime!

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief