Nieuws /

Laatste 50 startbewijzen voor de Damloop by night!

Na een overweldigende interesse voor de Damloop by night op zaterdagavond 16 september zijn er op dit moment nog slechts 50 startbewijzen beschikbaar voor deze 5 Engelse Mijl run. Enthousiaste lopers hebben naar verwachting nog enkele dagen om een startbewijs te bemachtigenDe Damloop by night is na veel lovende reacties niet meer weg te denken van de hardloopkalender. De afstand is voor iedere loper te overbruggen en iedereen kan daarom meedoen aan de ‘Halve Damloop’ in Zaandam.

Wat kun je als deelnemer verwachten van de Damloop by night?

Allereerst starten alle deelnemers in hetzelfde ASICS runningshirt. Het levert een geweldig gezicht op in de gezellige straten van Zaandam en het geeft je spontaan energie om hier onderdeel van uit te maken! Het parcours, dat voor een deel over het traditionele Dam tot Damloop parcours gaat en langs een waterrijkgebied, zal oogverblindend verlicht zijn. Onderweg geeft de muziek jou een extra boost om deze 8 km te voltooien. De finish is net als vorig jaar bij het Dam tot Dam Park, waar je jouw hardloopprestatie na afloop direct kan vieren met duizenden andere hardlopers. Hier staan de dj’s klaar om te zorgen dat jij en jouw vrienden de rest van de avond swingen.

“Leukste loop ooit”

De eerdere edities vielen bij veel hardlopers ontzettend goed in de smaak. Op social media waren de deelnemers laaiend enthousiast na afloop, met reacties als: Het was super gaaf, een geweldige loop, briljant feest, het was een top avond, leukste loop ooit, mega fijne sfeer en top georganiseerd. Veel vriendinnengroepen maken van de Damloop by night een avondje uit en voor sportieve bedrijven is dit hét sportieve bedrijfsuitje van het jaar. Bekijk hieronder de aftermovie van de afgelopen editie.

Wacht niet langer met inschrijven!

Er kunnen maximaal 15.000 hardlopers meedoen aan de Damloop by night. Er zijn slechts nog 500 gewilde startplekken beschikbaar. Wil jij dit hardloopfeest niet missen? Schrijf je dan NU hier in!

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief