Kinderfeest

Op zondag 17 september vindt alweer de 32e Mini Dam tot Damloop plaats. Deze loop vindt plaats in het centrum van Zaandam en eindigt op de finish van de grote Dam tot Damloop. Dit is vlakbij de Burcht, de plek waar het kinderfeest van de dag plaatsvindt. Na de finish krijgen krijgen de deelnemers een medaille, flesje Isostar en een tas met diverse cadeautjes. Daarna worden de kinderen doorverwezen naar de verzamelplek voor de ouders. Het verzamelpunt bevind zich in de Fransestraat, dit is direct rechts naast de Peperstraat waar ook de finish is. 

Als de kinderen hun ouders hebben gevonden, mogen zij feest vieren op de Burcht. De plek waar het kinderfeest plaats vindt op zondag 17 september. Kinderen van 4 t/m 13 jaar kunnen meelopen aan de Dam tot Damloop en hierna ook genieten van het feest. Kinderen kunnen kennismaken met diverse sport- en spelactiviteiten zoals levend tafelvoetbal, Athletics Arena en rennen over de stormbaan. Daarnaast kunnen zij dansen en meedoen met de diverse optredens, maar doordat er een leuke DJ staat kunnen zij ook samen met vriendjes en vriendinnetjes dansjes maken. Op de Burcht zijn ook professionele schminkers aanwezig, kinderen kunnen zich op alle manieren laten schminken. Mochten de kinderen of ouders honger hebben, dan is hier ook aan gedacht natuurlijk. Er staan op de Burcht verschillende foodtrucks om wat lekkers te halen. 

Het kinderfeest zal starten rond de klok van 10.00 uur en eindigt rond 15.00 uur. Wij als organisatie hopen natuurlijk dat jullie allemaal gezellig een dansje komen maken met ons. Maar Dammie hoopt natuurlijk op heel veel lieve enthousiaste kinderen. Tot zondag 17 september! 

Verder zijn er ook nog diverse activiteiten en stands op de Burcht:

  • Activiteit van Babino BV 
  • NHD Nieuwscafé 
  • Right To Play
  • JOGG

 

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief