Nieuws /

Inschrijven Businessloop vanaf 19 maart

Samen met je collega’s, relaties of klanten meedoen aan de grootste bedrijvenloop ter wereld is absoluut een unieke ervaring. Hier moet je bij zijn!

Het is niet voor niks dat iedere hardloopliefhebber dit loopspektakel wil meemaken. De spanning vlak voor de start, kippenvel op je armen als je die duizenden voetstappen hoort in de IJtunnel, de ontelbare aanmoedigingen in Amsterdam-Noord, de ongeëvenaarde sfeer op de Zuiddijk in Zaandam en de laatste zware meters naar de finish. En tenslotte de dag gezamenlijk afsluiten in het Dam tot Dam Park. In jullie eigen hospitality unit of met een drankje voor het podium met livemuziek.

Vitale werknemers zijn goud waard

Ieder jaar kiezen 46.000 lopers voor de Dam tot Dam beleving. Een groot gedeelte daarvan zijn businesslopers. Dat is niet zo gek, want steeds meer organisaties investeren in gezond en energiek personeel. Fitte werknemers zijn productiever en melden zich minder vaak ziek. En vergeet vooral ook niet de verhoogde betrokkenheid bij het bedrijf. Samen trainen voor de Dam tot Damloop, of het nou met de directeur is of iemand van de werkvloer, schept een band. Denk eens aan de verhalen die op maandagmorgen gedeeld zullen worden bij de koffieautomaat. De saamhorigheid, maar ook de onderlinge rivaliteit. Dat kan de Dam tot Dam Businessloop ook voor jouw bedrijf betekenen.

Start inschrijving Businessloop

Bedrijven die in 2017 en/of 2016  al een keer hebben deelgenomen aan de Dam tot Dam Businessloop, krijgen voorrang bij inschrijving. De inschrijving voor deze VIP bedrijven is van maandag 19 maart (9.00 uur) t/m zondag 25 maart. Een VIP code waarmee kan worden ingeschreven, wordt in week 11 per mail toegestuurd naar de contactpersoon die bij ons bekend is.

Reguliere bedrijven kunnen zich vervolgens vanaf maandag 26 maart (9.00 uur) inschrijven t/m dinsdag 3 april.

Naar verwachting zal het hoofdonderdeel, de 10 Engelse Mijl, binnen enkele dagen uitverkocht zijn. Wie mee wil doen, moet er dus vroeg bij zijn!

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief