Nieuws /

Helft inschrijvingen Damloop by night al verkocht

We zijn pas 3,5 dag open en nu al hebben we de helft van het totaal aantal inschrijvingen van de Damloop by night verkocht! Niet alleen de Dam tot Damloop is razend populair (en inmiddels uitverkocht), ook de populairiteit van de 2017 editie van de Damloop by night is verschrikkelijk groot! Zowel bij de individuele inschrijvingen als bij de Businessteams vliegen de inschrijvingen over de digitale toonbank.

Een onvergetelijke hardloopavond

De Damloop by night wordt elk jaar populairder. De 5 Engelse Mijl (8km) is met name aantrekkelijk voor de beginnende hardloper  en voor de hardloper die echt een ‘fun experience’ wil meemaken! 

Samen met 15.000 anders lopers start je in dezelfde ASICS Runningshirts. Het parcours over 5 Engelse Mijl gaat voor een deel over het traditionele Dam tot Damloop-parcours en is oogverblindend verlicht. Onderweg geeft de muziek je een extra boost om deze 8 km te voltooien. De finish is bij het Dam tot Dam Park, waar je samen met duizenden andere hardlopers meteen kunt proosten op je behaalde overwinning. Een avond om nooit te vergeten!

Bekijk deze aftermovie van de 2016 editie maar eens en voel de adrenaline stromen!

Schrijf je in voor de Damloop by night

De Damloop by night inschrijvingen gaan dus hard. Dus zorg ervoor dat jij (en je hardloopvrienden en -vriendinnen) op tijd je startbewijs in huis haalt. KLIK HIER om je in te schrijven!

Dam tot Damloop al uitverkocht

De 33e editie van het grootste hardloopevenementen van Nederland is inmiddels alweer uitverkocht. De Dam tot Damloop is ook dit jaar weer verschrikkelijk populair en op 17 september start er weer een voltallig hardloopveld in Amsterdam op weg naar de finish in Zaandam. 

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief