Dam tot Dam Plein

DTDFanplein300x200De Burcht in Zaandam staat in het weekend van 16 en 17 september geheel in het teken van de Dam tot Dam evenementen.

Tijdens het Dam tot Dam Weekend organiseren Defusions productions en TOOST café & deli in samenwerking met Le Champion een speciale markt op het Dam tot Dam Plein op de Burcht in Zaandam. Zo zijn er allerlei marktkramen met oude ambachten, snuisterijen, vinylverkopers en andere lokale winkeliers die hun waren aanprijzen. Er is horeca aanwezig met een gezellig terras, foodtrucks en andere eettentjes.

Het Dam tot Dam Plein is bovendien de ideale plek om de deelnemers onder het genot van een kopje koffie of koud drankje aan te moedigen. De lopers van de Damloop by night passeren hier op zaterdagavond tussen 19.33 en 21.00 uur. Op zondag passeren de lopers van de Dam tot Damloop de Burcht op zo’n 600 meter voor de finish tussen 11.00 en 17.00 uur.

Verder draait een DJ vanaf zaterdagmiddag lekkere deuntjes en krijgen ’s avonds de deelnemers aan de Damloop by night een extra boost van bekende DJ’s zoals Lucien Foort en Eric de Man.

Kinderfeest
Miniloop_springNa afloop van de Mini Dam tot Damloop vindt op het Dam tot Dam Plein op de Burcht een spetterend kinderfeest plaats. Kinderen kunnen kennismaken met de atletiek in de Atletics Arena of meedansen op de muziek van de DJ op het podium. Deelnemers aan Mini Dam tot Damloop kunnen bovendien op vertoon van hun startnummer te gekke prijzen winnen bij de verloting. Ook als ouder zal het je aan niets ontbreken. Een verse espresso of heerlijk broodje terwijl je jouw kind toejuicht, op het Dam tot Dam Plein is er van alles te beleven.

Het Dam tot Dam Plein is voor iedereen gratis toegankelijk.

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief