Dam tot Dam Park

Het Dam tot Dam Park is in korte tijd uitgegroeid tot de ‘place to be’! Het Dam tot Dam Park is de centrale plaats waar bedrijventeams, deelnemers en supporters van alle sportieve Dam tot Dam evenementen samenkomen, om hun sportieve prestaties te vieren. Het is de climax van een gezellig en sportief dagje uit!

Het Dam tot Dam park is gelegen in het Burgemeester in ’t Veldpark in Zaandam en is voor iedereen gratis toegankelijk.

Dam tot Dam Podium
Het Dam tot Dam Park is als festivalterrein ingericht. Centraal staat een groot podium met live optredens van verschillende artiesten en DJ’s. De afgelopen jaren stonden op het podium artiesten als Rigby, Shary-An, Pelle Perez en de coverbands Flat Out en I-Dance. Ook dit jaar beloofd het een spetterend muziekspektakel te worden onder leiding van verschillende live optredens.

Het hele weekend open
Het Dam tot Dam Park is dit jaar zowel op zaterdag als op zondag geopend. Op zaterdag 19 september finishen alle wandelaars van de Dam tot Dam Wandeltocht in het park. De Damloop by night op zaterdagavond finisht net voor het park, waardoor iedereen na afloop zich kan aansluiten bij de ‘Saturday Night Party’ in het park.

Op zondag 20 september is het park al vroeg open voor het ontvangst van de eerste businessteams. De gehele dag bezoeken deelnemers en supporters het Dam tot Dam Park, om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten over de geleverde sportieve prestatie en te genieten van de festivalsfeer. Op zondag worden in het park ook de winnaars van de verschillende wedstrijden en categorieën gehuldigd.

Businessdorp & hospitality
Onderdeel van het Dam tot Dam Park is het Dam tot Dam Businessdorp. Het Businessdorp biedt bedrijven, instellingen, goede doelen of andere organisatie de mogelijkheid om een eigen meetingpoint te creëren. Deze ‘corporate hotspot’ kan worden gebruikt als verzamelplaats, ontvangstruimte of promotionele stand voor deelnemende relaties, personeelsleden of andere genodigden.

Meer informatie met het volledige hospitality aanbod is te bekijken op www.damtotdampark.nl.

Programma zaterdag 19 september 2015
8.00 uur Park open
12.00 uur DJ Alain Kersten
14.00 uur De Mannen van Oranje
14.45 uur DJ Alain Kersten
15.30 uur De Mannen van Oranje
16.15 uur DJ Alain Kersten
16.45 uur De Mannen van Oranje
17.30 uur DJ Alain Kersten
19.00 uur DJ Popgunn
23.00 uur Park dicht
Programma zondag 20 september 2015
8.00 uur Park open
12.00 uur DJ Fabian
13.00 uur Prijsuitreiking Wedstrijd Businessloop
13.15 uur Julius
13.45 uur DJ Fabian
14.15 uur The Tour
15.00 uur Uitreiking cheque Right To Play / Prijsuitreiking Goede Doelen teams
15.20 uur The Tour
16.05 uur DJ Fabian
17.15 uur The Tour
18.00 uur Park dicht

 

Plattegrond

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief