Dam tot Dam Park

Het Dam tot Dam Park is in korte tijd uitgegroeid tot de ‘place to be’! Het Dam tot Dam Park is de centrale plaats waar bedrijventeams, deelnemers en supporters van alle sportieve Dam tot Dam evenementen samenkomen, om hun sportieve prestaties te vieren. Het is de climax van een gezellig en sportief dagje uit!

Het Dam tot Dam park is gelegen in het Burgemeester in ’t Veldpark in Zaandam en is voor iedereen gratis toegankelijk.

Dam tot Dam Podium
Het Dam tot Dam Park is als festivalterrein ingericht. Centraal staat een groot podium met live optredens van verschillende artiesten en DJ’s. De afgelopen jaren stonden op het podium artiesten als Rigby, Shary-An, Belle Perez en de coverbands Flat Out en I-Dance. Ook dit jaar beloofd het een spetterend muziekspektakel te worden onder leiding van verschillende live optredens.

Het hele weekend open
Het Dam tot Dam Park is dit jaar zowel op zaterdag als op zondag geopend. Op zaterdag 16 september finishen alle wandelaars van de Dam tot Dam Wandeltocht in het park. De Damloop by night op zaterdagavond finisht net voor het park, waardoor iedereen na afloop zich kan aansluiten bij de afterparty in het park.

Op zondag 17 september is het park al vroeg open voor het ontvangst van de eerste businessteams. De gehele dag bezoeken deelnemers en supporters het Dam tot Dam Park, om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten over de geleverde sportieve prestatie en te genieten van de festivalsfeer. Op zondag worden in het park ook de winnaars van de verschillende wedstrijden en categorieën gehuldigd.

Businessdorp & hospitality 
Onderdeel van het Dam tot Dam Park is het Dam tot Dam Businessdorp. Het Businessdorp biedt bedrijven, instellingen, goede doelen of andere organisatie de mogelijkheid om een eigen meetingpoint te creëren. Deze ‘corporate hotspot’ kan worden gebruikt als verzamelplaats, ontvangstruimte of promotionele stand voor deelnemende relaties, personeelsleden of andere genodigden.

Meer informatie met het volledige hospitality aanbod is te bekijken op www.damtotdampark.nl.

Plattegrond

Businesspark_2016-LR

 

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief