Le Champion
NederlandsEnglish

Dam tot Dam Park

Meetingpoint
Het Dam tot Dam Park (Burgemeester In ‘t Veldpark) in Zaandam is tijdens de Damloop by night en de Dam tot Damloop het meetingpoint voor lopers en supporters. Iedereen is van harte welkom om in dit park na te genieten van de geleverde prestaties, onder het genot van een hapje en een drankje.

De indeling van het festivalterrein op het ronde veld zorgt voor een gezellige sfeer. Het park is op zaterdagavond geopend van 16.30 tot 23.00 uur en op zondag van 08.00 tot 18.00 uur. Gedurende het weekend is er op het podium live muziek en speelt er een DJ. Zo worden er op zondag optredens verzorgd door de band Flat Out en DJ Faab. Op zondag worden in het park ook de winnaars van de wedstrijd gehuldigd. Het park ligt in het verlengde van het kledinguitgiftegebied en wordt ook voor supporters vanaf de finish duidelijk aangegeven. In het park zijn honden verboden.

Hospitality
In het Businessdorp, gelegen in het Dam tot Dam Park, hebben bedrijven de mogelijkheid om een eigen corporate hotspot te creëren voor hun personeel en/of relaties. Ook dit jaar hebben we een aantal basisarrangementen samengesteld, welke naar eigen wens en behoeften zijn uit te breiden. Afgelopen editie maakten  meer dan zestig bedrijven gebruik van deze ontvangst mogelijkheden. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid tot hospitality tijdens de Damloop by Night 4 Engelse Mijl op zaterdagavond. Het volledige hospitality aanbod voor de jubileum editie, alsmede de bestelmodule is te vinden op de website www.damtotdampark.nl.

Sfeerimpressie 2013

Plattegrond

damtotdampark