Dam tot Dam Feestplein

Op het Dam tot Dam Feestplein kun je de gehele dag onder het genot van een hapje en drankje genieten van muziek optredens van aansprekende acts. Ook een bezoekje aan de standhouders, waaronder diverse goede doelen is zeker de moeite waard. Tijdens de loop zal er een groot videoscherm staan waar de hele dag de live tv-uitzending van RTV Noord-Holland in beeld wordt gebracht.

Ben jij er bij? Laat het ons weten op de speciale Facebook pagina van het Dam tot Dam Feest!

Kinderfeest
Het Dam tot Dam Feestplein zal ’s ochtends de start zijn van de Mini Dam tot Damloop. Na afloop van de Miniloop wordt de winnaar van de kleurwedstrijd bekend gemaakt, is er een kinderverloting en vindt tot 12.00 uur een spetterend kinderfeest plaats. Laat je schminken, ga los op het springkussen of ga op de foto met Dammie, de mascotte van de Mini Dam tot Damloop.

Ideaal voor supporters
Tussen 11.00 en 17.00 uur passeren de lopers van de 4 en 10 Engelse Mijl het Dam tot Dam Feestplein. Omdat het parcours langs het Dam tot Dam Feestplein komt, is dit de ideale locatie om deelnemers aan te moedigen voor de laatste 600 meter voor de finish.

Hoe kom ik op het Dam tot Dam Feestplein?
Borden en informatiemedewerkers bij onder andere NS-station Zaandam, het winkelcentrum en de finish wijzen je de weg naar het Feestplein. Voor de deelnemers zullen borden na de finish de weg naar het Feestplein wijzen.

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief